Berliner Luft PEPPERMINT PEACH Der Frische Pfefferminzlikör 18% Vol. 0,7l | Tysk likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Berliner Luft PEPPERMINT PEACH Der Frische Pfefferminzlikör 18% Vol. 0,7l

1.40 kg
Omfavn den forfriskende fornemmelse af Berliner Luft Peppermint Peach Liqueur. Denne unikke blanding kombinerer den forfriskende smag af pebermynte med et strejf af frodig ferskensmag, hvilket giver en enestående smagsoplevelse. Den er perfekt til dem, der sætter pris på et friskt, levende twist på traditionelle likører. Uanset om den nydes afkølet, blandes i en cocktail eller bruges til at forbedre en dessert, vil denne pebermynte-ferskenlikør imponere med sin dristige, sprøde smag. Oplev Berliner Lufts friskhed, og få dine smagsløg til at danse!

12,89 €

12,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den forfriskende fusion af mynte og frugt med vores Berliner Luft Peppermint Peach Liqueur. Denne tyskproducerede nydelse er den perfekte ledsager til en afslappet aften derhjemme eller en livlig fest med vennerne. Denne likør er fremstillet af de fineste ingredienser og forener den kølende fornemmelse af pebermynte med den saftige sødme fra fersken, hvilket skaber en harmonisk blanding, der danser på dine smagsløg.

Dette er ikke en helt almindelig likør. Det er en glat, afbalanceret drink, der er lige tilpas sød. Hver slurk af Berliner Luft Peppermint Peach Liqueur er et eventyr, der giver et frisk pust, som forfrisker dine sanser. Den er perfekt som den er, serveret afkølet eller som mixer i dine yndlingscocktails.

Berliner Luft Peppermint Peach Liqueur er mere end bare en drink, det er en oplevelse. Det er følelsen af en kølig brise på en varm dag, spændingen ved et surpriseparty, glæden ved at dele gode stunder med venner. Det er Berlin i en flaske.

Uanset om du er en likørentusiast eller en afslappet drikker, der leder efter noget nyt, vil denne unikke blanding helt sikkert imponere. Så hvorfor vente? Træd ind i Berliner Lufts verden, og opdag den enestående smag af vores Peppermint Peach Liqueur. Oplev friskheden i dag!
Produktinformation
Berliner Luft
Ny
chat Anmeldelser (0)