Steinhauser Gletscherwasser Likör 16% Vol. 0,02l | Tysk likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Steinhauser Gletscherwasser Likör 16% Vol. 0,02l

1.40 kg
Oplev den kølige, sprøde smag af Steinhauser Gletscherwasser Liqueur. Denne tyske likør er fremstillet af gletsjervand og har en unik, blød smag, der er perfekt til at nippe til eller blande. Med sin delikate balance mellem sødme og alkohol er den en ideel tilføjelse til din bar. Nyd den for sig selv, over is eller i din yndlingscocktail. Steinhauser Gletscherwasser Liqueur - en smag så ren og forfriskende som den gletsjer, den kommer fra. Løft din drinkoplevelse i dag!

2,49 €

2,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Produkt: Steinhauser Gletscherwasser Likør

Titel: Slip alpeglæden løs med Steinhauser Gletscherwasser Likør

Oplev en smag af Alperne med Steinhauser Gletscherwasser Liqueur. Denne udsøgte likør er fremstillet med lidenskab og er et kærlighedsbrev til de sneklædte tinder og det krystalklare vand i Alpernes gletsjerregion.

Hver slurk af Steinhauser Gletscherwasser Liqueur er en rejse gennem det alpine landskab. Dens unikke smag og forfriskende aroma er et vidnesbyrd om gletsjervandets renhed og friskhed. Denne likør er mere end bare en drink, det er en oplevelse.

Likøren er tilsat en delikat balance mellem sødme og styrke og har en robust alkoholprocent på 16 %. Men lad dig ikke narre af det. Den er blød og let at smage, hvilket gør den perfekt til at nippe til alene eller blande i dine yndlingscocktails.

Steinhauser Gletscherwasser Liqueur kommer i en kompakt, elegant designet flaske, der indfanger essensen af dens alpine arv. Den lille størrelse gør den perfekt til at have med på eventyr eller som en unik gave til en, du holder af.

Nyd Steinhauser Gletscherwasser Liqueur, og lad den transportere dig til hjertet af Alperne. Uanset om du er en eventyrlysten sjæl, en cocktailentusiast, eller du bare sætter pris på god smag, er denne likør et must.

Så hvorfor vente? Tilføj et stænk af alpin glæde til dit liv med Steinhauser Gletscherwasser Liqueur. Det er ikke bare en likør, det er en smag af det ekstraordinære.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)