The Bitter Truth Bogart's Bitters 42,1% Vol. 0,35l in Geschenkbox | Tysk likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Bitter Truth Bogart's Bitters 42,1% Vol. 0,35l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den tidløse smag af The Bitter Truth Bogart's Bitters, pakket i en elegant gaveæske. Denne klassiske blanding vil løfte dine cocktails med sine rige noter af krydderier, frugter og urter. Uanset om du er cocktailentusiast eller professionel bartender, er denne blanding et must-have i dit mixologiarsenal. Slip kreativiteten løs, prøv Bogart's Bitters i din næste cocktail, og smag forskellen. Ideel som gave - en perfekt overraskelse til alle, der sætter pris på gode drinks!

32,49 €

32,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi introducerer den fornemme Bitter Truth Bogart's Bitters, præsenteret i en luksuriøs gaveæske. Denne udsøgte blanding er et must-have for både cocktailentusiaster og kulinariske eventyrere. Bogart's Bitters er en rig, krydret blanding, der tilfører en kompleks smagsdybde til dine cocktails og retter.

Denne fortryllende eliksir er fremstillet med præcision og passion og er en hyldest til de originale, autentiske bittere, der bruges i mange af verdens mest berømte klassiske cocktails. Den unikke, robuste smagsprofil har nuancer af kanel, kardemomme og anis, forstærket af en subtil, bitter undertone.

Bitter, der traditionelt bruges til at afbalancere de andre elementer i cocktails, er nu ved at indtage en central plads i den kulinariske verden. The Bitter Truth Bogart's Bitters er ikke bare endnu en bar-essential; det er en uundværlig ingrediens, der forvandler almindelige opskrifter til ekstraordinære kulinariske mesterværker.

Dette førsteklasses produkt leveres i en stilfuld, vintage-inspireret gaveæske, hvilket gør det til den perfekte gave til fester, særlige lejligheder eller bare for at forkæle dig selv. Løft din cocktailfremstilling og dine kulinariske oplevelser med de sublime smagsnuancer fra Bitter Truth Bogart's Bitters.

Gå ikke glip af denne unikke gourmetoplevelse. Oplev den transformerende kraft i Bitter Truth Bogart's Bitters. Det er ikke bare en cocktailingrediens; det er et livsstilsvalg for dem, der sætter pris på de finere ting i livet.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)