The Bitter Truth Own Decanter Jerry Thomas Bitters 30% Vol. 0,2l | Tysk likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Bitter Truth Own Decanter Jerry Thomas Bitters 30% Vol. 0,2l

1.40 kg
Slip mixologiens magi løs med The Bitter Truth Own Decanter Jerry Thomas Bitters. Denne unikke blanding af høj kvalitet giver et spændende twist til dine yndlingscocktails. Med sine komplekse smagsnoter og 30 % alkohol vil den helt sikkert løfte din drink op på et helt nyt niveau. Inspireret af den amerikanske mixologis fader, Jerry Thomas, er denne karaffel et must-have for cocktailkendere. Nyd hver en dråbe af denne rige, aromatiske bitter, og tilføj et strejf af raffinement til din hjemmebar. Husk, at den bitre sandhed altid er bedre i en cocktail!

14,09 €

14,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at løfte dit cocktailspil med The Bitter Truth Own Decanter Jerry Thomas Bitters. Dette enestående produkt tilfører en unik smagsblanding til dine yndlingsdrinks, hvilket gør det til et must-have i enhver bar. Bitteren er lavet med et nik til den amerikanske mixologis fader, Jerry Thomas, og giver en dejlig kompleksitet, der kan forvandle enhver cocktail til en gourmetoplevelse.

The Bitter Truth Own Decanter Jerry Thomas Bitters har en rig, varm aroma, der er både lokkende og forfriskende. Når du tager den første slurk, vil du opdage noter af citrus, tørret frugt og krydderier, alt sammen omhyggeligt afbalanceret for at skabe en unik smagsprofil, der supplerer en række forskellige spiritus. Det er som at have et hemmeligt våben til dine cocktails, så du kan imponere dine gæster med dine mixolog-evner.

Dette produkt handler dog ikke kun om smag. Det kommer i en smukt designet, traditionel karaffel, der tilføjer et strejf af elegance til din hjemmebar. Den praktiske størrelse gør den nem at håndtere og perfekt til at eksperimentere med forskellige drinksopskrifter. Det er ikke bare en bitterflaske, det er en samtalestarter.

Uanset om du er en amatørbartender eller en erfaren mixolog, er The Bitter Truth Own Decanter Jerry Thomas Bitters en investering i smag og kvalitet. Du vil elske den dybde og kompleksitet, den giver dine drinks, og dine gæster vil sætte pris på gourmet-touchet. Gør dig klar til at shake, røre og skænke dig vej til cocktailperfektion med dette enestående produkt. Lad kreativiteten flyde, og opdag nye smagsoplevelser med The Bitter Truth Own Decanter Jerry Thomas Bitters. Skål for det!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)