O'Donnell Moonshine PFIRSICH Likör 20% Vol. 0,7l | Tysk likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

O'Donnell Moonshine PFIRSICH Likör 20% Vol. 0,7l

1.00 kg

27,29 €

27,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer O'Donnell Moonshine PFIRSICH Liqueur - din nyeste hemmelige ingrediens til mindeværdige aftener. Denne udsøgte likør er en skjult perle i spiritusverdenen med en tydelig, uimodståelig ferskensmag. Det er en hvisken af sydlige sommernætter, indkapslet i en krukke, klar til at forvandle dit cocktailspil.

Denne PFIRSICH-likør er en af de bedste i O'Donnell Moonshine-kollektionen og er fremstillet med passion og præcision for at sikre en uovertruffen kvalitet. Den er et vidnesbyrd om den ældgamle tradition for fremstilling af hjemmebrændt spiritus og giver et unikt, moderne twist til en klassisk spiritus.

I modsætning til andre likører er O'Donnell Moonshine PFIRSICH ikke alt for sød. I stedet har den en perfekt balance, hvor de fristende ferskennoter udfolder sig smukt på ganen og efterlader en dvælende, fløjlsagtig finish. Med en alkoholprocent på 20 er den blød, men dristig, hvilket gør den til en alsidig tilføjelse til din hjemmebar.

Uanset om du er cocktailentusiast eller en nysgerrig nybegynder, vil denne likør helt sikkert imponere. Nyd den ren, med is eller som hovedingrediens i din yndlingscocktail. Det er en fest i en flaske, klar til at blive åbnet ved din næste sammenkomst.

Men det er ikke kun smagen, der gør denne likør til noget særligt. O'Donnell Moonshine PFIRSICH er smukt præsenteret i en rustik krukke i Mason-stil, som leder tankerne hen på forbudstiden. Det er et nik til hjemmebrændets rige historie, mens den elegante etiket tilføjer et strejf af moderne raffinement.

Oplev O'Donnell Moonshine PFIRSICH-likørens tiltrækningskraft. Det er en herlig rejse af smagsoplevelser, der venter på at blive opdaget. Og husk, at de bedste historier er dem, der deles over et glas god spiritus. Så skål for de historier, der endnu ikke er fortalt!

Bemærk: Nyd venligst med ansvar.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)