O'Donnell Moonshine PASSIONSFRUCHT Likör 20% Vol. 0,7l | Tysk likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

O'Donnell Moonshine PASSIONSFRUCHT Likör 20% Vol. 0,7l

1.00 kg

27,29 €

27,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i den eksotiske smag af O'Donnell Moonshine Passionfruit Liqueur. Denne førsteklasses drik er kærligt fremstillet i små partier og giver et tropisk twist til den traditionelle hjemmebrændte oplevelse. Så snart du åbner glasset, bliver du mødt af den uimodståelige duft af moden passionsfrugt. Hver slurk giver en blød, frugtagtig blanding af søde og syrlige smage, der transporterer dig direkte til et solbeskinnet ø-paradis.

O'Donnell Moonshine Passionfruit Liqueur er lavet af 100 % naturlige ingredienser og er et bevis på renhed og kvalitet. I modsætning til de fleste likører indeholder den ingen kunstige smagsstoffer eller tilsætningsstoffer. I stedet er den beriget med ren passionsfrugtjuice, hvilket giver den en levende, helt naturlig smag og en dejlig tropisk nuance.

Uanset om du er cocktailkender eller bare nyder en forfriskende drink, er denne likør et must-have i din hjemmebar. Den er alsidig nok til at blive drukket ren, med is eller som mixer i din yndlingscocktail, hvor den forbedrer dem med sit unikke passionsfrugt-twist.

Oplev fusionen af traditionel hjemmebrændt spiritus og tropisk passionsfrugt med O'Donnell Moonshine Passionfruit Liqueur. Det er ikke bare en drink, det er en sanselig rejse, der fører dig fra den barske charme ved hjemmebrændt tradition til den tropiske passionsfrugts livlige tiltrækningskraft. Så hvorfor vente? Tag en slurk, læn dig tilbage, og lad O'Donnell transportere dig til dit eget personlige paradis.

Husk, at O'Donnell Moonshine Passionfruit Liqueur ikke bare er en drink, det er en oplevelse. Forkæl dig selv eller en, du holder af, med et glas i dag. Det er mere end en gave; det er en invitation til at udforske en verden af smagsoplevelser.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)