Berentzen Smoothie Fruity Love 15% Vol. 0,5l | Tysk likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Berentzen Smoothie Fruity Love 15% Vol. 0,5l

1.40 kg

10,49 €

10,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Lad dig friste af den søde og syrlige nydelse i Berentzen Smoothie Fruity Love. Denne lækre drik er en perfekt blanding af modne, frugtagtige smagsnuancer, der er kærligt kombineret for at skabe en smoothie-lignende drik med et unikt twist. Hver slurk tager dig med på en rejse gennem en frodig frugtplantage med saftige frugter og et ekstra kick fra en alkoholprocent på 15%.

Berentzen Smoothie Fruity Love er mere end bare en drink, det er en oplevelse. Den er perfekt til de sjove sammenkomster med vennerne, eller når du bare vil slappe af efter en lang dag. Dens alsidighed giver dig mulighed for at nyde den alene eller som en smagfuld base for cocktails.

Her hos Berentzen tror vi på, at vi kun bruger de fineste ingredienser. Frugterne håndplukkes, når de er mest modne, hvilket sikrer, at hver flaske af vores Smoothie Fruity Love er sprængfyldt med friskhed. Vi sætter en ære i at tilbyde et produkt, der ikke bare er lækkert, men også af høj kvalitet.

Dette er ikke en helt almindelig frugtdrik. Berentzen Smoothie Fruity Love er en skøn fusion af frugtsmag kombineret med et subtilt punch, som gør den til en drik, alle vil elske. Fra det øjeblik, du åbner låget, bliver du mødt af en lokkende aroma, som er optakten til den rige, frugtagtige smag, der venter.

Så hvorfor vente? Hent din flaske Berentzen Smoothie Fruity Love i dag, og lad dine smagsløg forelske sig i denne frugtagtige sensation. Det er mere end bare en drink, det er en fejring af frugt i sin mest fornøjelige form. Oplev den perfekte blanding af sødt, syrligt og blødt i hver eneste slurk. Tro os, din gane vil takke dig!
Produktinformation
Berentzen
Ny
chat Anmeldelser (0)