Doornkaat NORDEN SEA SALT Dry Gin 40% Vol. 0,7l | Tysk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Doornkaat NORDEN SEA SALT Dry Gin 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den unikke smag af Doornkaat NORDEN SEA SALT Dry Gin! Denne førsteklasses gin er tilsat den sprøde, syrlige smag af havsalt og giver en blød og forfriskende drikkeoplevelse. Det er det perfekte valg for gin-elskere, der søger et nyt eventyr for deres smagsløg. Uanset om du blander en klassisk gin og tonic eller drikker den rent, er denne gin en game-changer. Oplev havets sande essens med hver slurk. Gå ikke glip af det - løft dit ginspil med Doornkaat NORDEN SEA SALT Dry Gin!

20,39 €

20,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i den sprøde, forfriskende smag af Doornkaat Norden Sea Salt Dry Gin. Denne førsteklasses spiritus er håndlavet i hjertet af en ginelskers paradis og er en rejse i en flaske, der tager dine smagsløg med på en rejse gennem Nordsøens friske, salte luft.

Denne gin er en ekstraordinær blanding af traditionelle botaniske ingredienser og eksotisk havsalt, som giver den et unikt, salt twist. Kernen af enebær danser med den subtile smag af havsalt og skaber en afbalanceret og forfriskende smagsprofil. Hver slurk tager dig med til Nordens barske kystlinjer, hvor bølgerne slår mod klipperne, og den kølige brise bærer havets aroma.

Doornkaat Norden Sea Salt Dry Gin er destilleret i små partier for at sikre uovertruffen kvalitet og konsistens. Det er en fornøjelse at nippe til den alene eller som hovedingrediens i din yndlingsgincocktail. Flasken er også et kunstværk, der afspejler elegance og raffinement, hvilket gør den til en perfekt tilføjelse til din hjemmebar.

Denne gin er ideel for gin-entusiaster eller dem, der ønsker at udforske spiritussens verden, og den er et vidnesbyrd om destillationens kunst. Det er en fejring af tradition, innovation og naturens rå skønhed. Oplev smagen af havet i sin reneste form med Doornkaat Norden Sea Salt Dry Gin.

Uanset om du planlægger en stille aften derhjemme eller en festlig sammenkomst med vennerne, så sørg for at have denne udsøgte spiritus ved hånden. Den vil helt sikkert imponere og pirre sanserne! Nyd smagen af nord, og lad Doornkaat Norden Sea Salt Dry Gin løfte din drikkeoplevelse.
Produktinformation
Doornkaat
Ny
chat Anmeldelser (0)