Bud Gin 2 Fäuste für Dry Gin by Josef Bavarian 40% Vol. 0,5l | Tysk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bud Gin 2 Fäuste für Dry Gin by Josef Bavarian 40% Vol. 0,5l

1.40 kg
Oplev den fristende smag af Bud Gin, en unik kreation af Josef Bavarian. Denne Dry Gin skiller sig ud med sin harmoniske blanding af botaniske ingredienser, der giver en blød og forfriskende smagsprofil, som er perfekt til gin-elskere. Denne gin er fremstillet med præcision og passion og er den helt rigtige blanding af fed og subtil. Uanset om det er en klassisk gin og tonic eller en eventyrlig cocktail, tilføjer Bud Gin et dejligt twist til din drink. Gør dig klar til at nyde hver eneste slurk af dette bayerske mesterværk. Skål for de gode tider med Bud Gin!

38,39 €

38,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den fængslende essens af Bud Gin, håndlavet af den berømte Josef Bavarian. Denne dejlige Dry Gin er en sensorisk rejse ind i hjertet af Bayern og leverer en fristende blanding af traditionelle og eksotiske botaniske noter. Bud Gin er fremstillet med den største opmærksomhed på detaljer og afspejler en dristig fusion af smag og finesse.

Med 40% vol. giver den en robust smagsoplevelse, der er både blød og tilfredsstillende. Hver slurk af ginen er en kompleks symfoni af smage, hvilket gør den til det perfekte valg for dem, der sætter pris på god spiritus. Dens karakteristiske smagsprofil gør den til et fremragende valg til at lave klassiske cocktails eller til at nippe til for en mere intim ginoplevelse.

Det, der adskiller Bud Gin, er dens exceptionelle kvalitet. Josef Bavarians engagement i autentisk håndværk og førsteklasses ingredienser skinner igennem i hver eneste dråbe af denne udsøgte gin. Resultatet er en spiritus, der ikke bare er en drink, men en oplevelse - en, der inviterer dig til at nyde dens dybde og kompleksitet.

Flasken på 0,5 liter er kompakt og alligevel stilfuld, hvilket gør den til en ideel gave til gin-entusiaster eller en elegant tilføjelse til din hjemmebar. Med sin distinkte karakter og bayerske arv er Bud Gin en overbærende flugt fra det almindelige.

Tag et skridt ind i Josef Bavarians verden med Bud Gin. Det er ikke bare en gin; det er en oplevelse, som vil få dig til at vende tilbage efter mere.
Produktinformation
Josef Gin
Ny
chat Anmeldelser (0)