Woodland Sauerland Dry Gin 45,3% Vol. 0,5l | Tysk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Woodland Sauerland Dry Gin 45,3% Vol. 0,5l

1.40 kg
Oplev den forfriskende smag af Woodland Sauerland Dry Gin. Denne enestående gin indfanger ånden fra det tyske Sauerlands frodige skove og destillerer den til en unik, aromatisk smag. Den er fremstillet med lokale botaniske ingredienser for at give en sprød, jordagtig smag, der er perfekt til din næste cocktail. Uanset om du er en gin-entusiast eller en afslappet fan, vil du sætte pris på den glatte finish og distinkte smagsprofil. Så hvorfor vente? Gør dine almindelige aftener til ekstraordinære med Woodland Sauerland Dry Gin. Dine smagsløg vil takke dig!

37,79 €

37,79 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den fortryllende smag af Woodland Sauerland Dry Gin, den perfekte tilføjelse til din hjemmebar. Denne gin er fremstillet i hjertet af Tyskland og legemliggør ånden fra Sauerland-skoven, hvilket gør hver slurk til en dejlig rejse.

Woodland Sauerland Dry Gin er en udsøgt blanding af håndplukkede botaniske ingredienser, der resulterer i en distinkt smag. Dens unikke smagsprofil er en harmonisk kombination af enebær, hyldeblomst og sød skovmærke, afrundet af et subtilt strejf af citrus. Denne lokkende blanding vil helt sikkert få dine smagsløg til at danse af glæde!

En smag af denne gin og du vil blive transporteret til de rolige, frodige grønne landskaber i Sauerland. Den rene destillationsproces af høj kvalitet sikrer en glat finish, som gør det til en fornøjelse at drikke den ren, med is eller i din yndlingscocktail.

Denne gin er mere end bare en drink, det er en oplevelse. Det smukke, slanke flaskedesign tilføjer et element af raffinement til enhver lejlighed. Uanset om du er vært for en fest, planlægger en intim middag eller nyder en afslappet aften derhjemme, er Woodland Sauerland Dry Gin det perfekte valg.

Oplev skovens magi i hver eneste flaske. Køb din Woodland Sauerland Dry Gin i dag, og løft din gin-oplevelse. Husk, at gode ting kommer til dem, der drikker gin!
Produktinformation
Woodland
Ny
chat Anmeldelser (0)