Flaschenpost Gin Simsala Gin Magic Edition 41% Vol. 0,5l | Tysk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Flaschenpost Gin Simsala Gin Magic Edition 41% Vol. 0,5l

1.40 kg
Træd ind i en verden af fortryllelse med Simsala Gin Magic Edition fra Flaschenpost. Denne fængslende gin vil tryllebinde dig med sin særlige smagsprofil, der er perfekt til den eventyrlystne sjæl. Den er fremstillet med en hemmelig blanding af botaniske ingredienser og giver et æterisk twist til din klassiske gin og tonic. Hver slurk tager dig med på en magisk rejse, som gør dine aftener uforglemmelige. Drik ikke bare gin, oplev magien med Flaschenposts Simsala Gin Magic Edition. Det er ikke bare gin, det er en trylledrik for gode tider. Gør dig klar til at blive tryllebundet!

47,69 €

47,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev fortryllelsen ved en slurk med Flaschenpost Simsala Gin Magic Edition. Produceret med præcision og passion er denne gin et sandt bevis på destillationens kunst.

Simsala Gin Magic Edition kommer fra Flaschenpost, et pålideligt navn i spiritusindustrien, der er kendt for sit engagement i kvalitet. Denne gin er en magisk blanding af traditionelle og moderne smage, som vil pirre dine smagsløg og give dig lyst til mere.

I næsen mærker du en delikat bouquet af botaniske ingredienser, mens ganen får en harmonisk blanding af enebær suppleret med et udvalg af hemmelige urter, krydderier og citrusnoter. Hvad er resultatet? En gin, der er lige så kompleks, som den er fængslende.

Men magien stopper ikke her. Flaschenpost Simsala Gin Magic Edition er aftappet ved 41% vol., hvilket giver den en robust og fyldig karakter. Dette, kombineret med dens silkebløde tekstur, gør den perfekt til at nippe til rent, blande i cocktails eller tilføje et magisk touch til dine foretrukne gin-baserede opskrifter.

Den præsenteres i en smukt designet flaske og er også en fantastisk gave til ginelskere eller en dejlig tilføjelse til din egen spiritussamling. Så hvorfor vente? Slip magien løs med Flaschenpost Simsala Gin Magic Edition. Gå på opdagelse i ginens mystiske verden, og lad dine sanser blive tryllebundet.

Husk, at med Flaschenpost er hver slurk en magisk rejse. Oplev det i dag!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)