Ferdinand's Saar Dry Gin Cask Strength 66,6% Vol. 0,5l in Tinbox | Tysk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ferdinand's Saar Dry Gin Cask Strength 66,6% Vol. 0,5l in Tinbox

1.40 kg
Oplev den dristige, unikke smag af Ferdinand's Saar Dry Gin, som nu fås i en stilfuld Tinbox. Denne håndværksgin er omhyggeligt fremstillet i små partier og fadlagret til perfektion, hvilket giver en robust smagsprofil, der simpelthen er uovertruffen. Fra første slurk vil du bemærke de komplekse botaniske ingredienser, subtile antydninger af enebær og en tilfredsstillende tør finish. Perfekt til både gin-entusiaster og cocktail-elskere - uanset om du blander en klassisk G&T eller nyder den som den er, vil Ferdinand's Saar Dry Gin helt sikkert løfte din drikkeoplevelse. Og så kommer den i en eksklusiv tinbox, hvilket gør den til en ideel gave til enhver lejlighed. Forkæl dig selv eller en, du holder af, i dag!

49,29 €

49,29 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Mød Ferdinand's Saar Dry Gin, den perfekte tilføjelse til dit barskab! Denne bemærkelsesværdige gin, der præsenteres i en stilfuld tinæske, er en enestående blanding af traditionelle destillationsteknikker og moderne innovation. Cask Strength er robust og fyldig og giver en rig og intenst aromatisk oplevelse, der helt sikkert vil pirre dine smagsløg.

Ferdinand's Saar Dry Gin er håndlavet med kærlighed ved hjælp af en nøje udvalgt blanding af botaniske ingredienser fra vinmarkerne i Saar-regionen i Tyskland. Hver slurk er en udforskning af rige smagsnuancer, fra frugtagtig til blomsteragtig, jordagtig til krydret. Det er en invitation til et smagseventyr, som du ikke vil gå glip af.

Men det, der virkelig adskiller Ferdinand's Saar Dry Gin, er dens unikke fadstyrke. I modsætning til mange andre gins er den ikke udvandet til et bestemt alkoholniveau. I stedet tappes den direkte fra fadet, så den fulde intensitet af smag og aroma bevares. Det er en gin til dem, der sætter pris på en fed, kompromisløs smag.

Ferdinand's Saar Dry Gin er pakket i en flot blikæske og er også en god gave til gin-elskere. Uanset om det er en fødselsdag, et jubilæum eller bare en "jeg tænker på dig"-gestus, vil denne gin helt sikkert imponere.

I en verden fuld af almindelige gins skal du turde være anderledes med Ferdinand's Saar Dry Gin. Opgrader dit cocktailspil med denne unikke gin, eller nyd den ren for at værdsætte dens fulde smagsspektrum. Bestil din flaske i dag, og begiv dig ud på en uforglemmelig smagsrejse.
Produktinformation
Ferdinand's
Ny
chat Anmeldelser (0)