Knut Hansen Dry Gin 42% Vol. 0,5l in Geschenkbox mit Keramiktasse | Tysk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Knut Hansen Dry Gin 42% Vol. 0,5l in Geschenkbox mit Keramiktasse

1.40 kg
Oplev den fortryllende charme ved Knut Hansen Dry Gin, en udsøgt spiritus, der omdefinerer din cocktailoplevelse. Denne førsteklasses gin i en stilfuld gaveæske med et keramikbæger er den perfekte gave til enhver gin-elsker. Knut Hansen Gin er håndlavet af de fineste planter og har en harmonisk blanding af traditionelle og eksotiske smagsnuancer. Det er ikke bare en drink; det er en rejse af smagsoplevelser. Den keramiske kop tilføjer et unikt touch, der forbedrer din gin-drikkeoplevelse. Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af smag med Knut Hansen Dry Gin. Nyd den med ansvar.

38,39 €

38,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Knut Hansen Dry Gin, det perfekte gavevalg til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Denne premium dry gin er en skøn blanding af unikke botaniske ingredienser, som giver en blød, forfriskende og kompleks smagsprofil, der helt sikkert vil imponere selv de mest kræsne gin-entusiaster.

Knut Hansen Dry Gin præsenteres i en stilfuld gaveæske og leveres også med en smukt designet keramikkop. Koppens stilfulde design supplerer perfekt ginflasken, som er inspireret af den legendariske sømand Knut Hansen - en sand legemliggørelse af frihed, eventyr og kvalitet.

Hver eneste batch af Knut Hansen Dry Gin er håndlavet med kærlighed og omhu og er et vidnesbyrd om det ypperste håndværk. Udvælgede ingredienser og en præcis destillationsproces giver en gin, der perfekt afbalancerer kvalitet og smag.

Knut Hansen Dry Gin er ideel til at drikke ren eller som hovedingrediens i en gin-cocktail, og den giver en unik drikkeoplevelse. Hver slurk af denne gin er en rejse - en smagsrejse, der er lige så eventyrlysten som Knut Hansen selv.

Som en gave eller en særlig godbid til dig selv er Knut Hansen Dry Gin mere end bare en drink - det er en oplevelse. Det er en fejring af tradition, kvalitet og en kærlighed til ekstraordinær gin. Så er du klar til at sætte sejl på en ginrejse med Knut Hansen Dry Gin?
Produktinformation
Knut Hansen
Ny
chat Anmeldelser (0)