Mandarina Dry Gin 41% Vol. 0,5l | Tysk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mandarina Dry Gin 41% Vol. 0,5l

1.40 kg
Nyd den citrusagtige smag af Mandarina Dry Gin! Denne gin er fremstillet med omhyggeligt udvalgte botaniske ingredienser og har en sprød, forfriskende smag med en tydelig mandarinsmag. Den er ideel til at nippe til eller blande i cocktails og er perfekt til dem, der sætter pris på en unik ginoplevelse. Slip din indre mixolog løs, og skab fantastiske drinks med den livlige smag af Mandarina Dry Gin. Nyd solskinnet i et glas med hver eneste slurk!

45,39 €

45,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den unikke smag af vores Mandarina Dry Gin, en førsteklasses spiritus, der indfanger essensen af en syrlig mandarin i hver eneste slurk. Vores gin er håndlavet i små partier og er en hyldest til kvalitet og smag, som løfter din cocktailkunst til et helt nyt niveau. Den fine balance mellem botaniske ingredienser og citrusnoter gør den til et fantastisk valg for gin- og tonic-elskere, mens dens glatte finish sikrer, at den også kan nydes med is.

Lad dig friste af mandarin i næsen, efterfulgt af en symfoni af enebær og et strejf af krydderier, der danser på tungen. Den dvælende eftersmag af citrus og botaniske ingredienser er en dejlig påmindelse om de frodige frugtplantager, hvor vores ingredienser omhyggeligt håndplukkes.

Det, der adskiller vores Mandarina Dry Gin, er den komplicerede destillationsproces. Vi bruger traditionelle teknikker til at udvinde de reneste smagsstoffer fra de botaniske ingredienser, og resultatet er en gin med en uovertruffen friskhed og dybde.

Uanset om du planlægger en hyggelig aften eller en livlig fest, er vores Mandarina Dry Gin den perfekte tilføjelse til din drinkmenu. Det er ikke bare en flaske gin; det er en oplevelse, der inviterer dig til at sætte farten ned, nyde øjeblikket og nyde de finere ting i livet.

Så hvorfor vente? Løft din cocktailoplevelse med vores Mandarina Dry Gin. Det er mere end en drink; det er en rejse af smagsoplevelser, der venter på at blive opdaget!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)