Sea Shepherd Gin MARITIME EDITION 43,1% Vol. 0,7l | Tysk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sea Shepherd Gin MARITIME EDITION 43,1% Vol. 0,7l

1.40 kg
Leder du efter en unik, fyldig gin? Så er Sea Shepherd Gin Maritime Edition lige sagen! Denne dejlige gin er en hyldest til havet med sin perfekte balance mellem botaniske ingredienser og et subtilt strejf af tang, der giver en smag af havet i hver eneste slurk. Det er ikke bare en gin, men en ægte maritim oplevelse, der er perfekt til både cocktailentusiaster og ginelskere. Desuden støtter hvert køb Sea Shepherds mission om at beskytte dyrelivet i havet. Oplev en gin, der ikke ligner nogen anden - dyk ned i den forfriskende smag af havet med Sea Shepherd Gin Maritime Edition i dag!

44,19 €

44,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den bløde og forfriskende smag af Sea Shepherd Gin Maritime Edition. Denne unikke gin er fremstillet med passion og dyb respekt for havet og indfanger havets essens i hver eneste slurk.

Fra det øjeblik du åbner flasken, rammer den sprøde, salte aroma fra havbrisen dine sanser. Denne gin er en sand hyldest til den maritime verden, destilleret med håndplukkede botaniske ingredienser, der inkarnerer havets ånd. Det er en gin som ingen anden, der tilbyder en smagsoplevelse, som transporterer dig til hjertet af havet.

Sea Shepherd Gin Maritime Edition handler ikke kun om smag, men også om at gøre en forskel. Denne specialudgave af gin er et partnerskab med Sea Shepherd Conservation Society, en international non-profit organisation dedikeret til at beskytte verdenshavene og livet i havet. Hver flaske, du køber, bidrager til denne ædle sag.

Serveret over is, blandet med din yndlingstonic eller brugt som base for en kreativ cocktail giver denne gin en alsidig og unik drikkeoplevelse. Dens distinkte maritime smagsprofil adskiller den fra traditionelle gins, hvilket gør den til det perfekte valg for dem, der ønsker at udforske nye smagshorisonter.

I bund og grund er Sea Shepherd Gin Maritime Edition mere end bare en drink; det er et eventyr, der venter på at blive oplevet. Det er en rejse ud i det blå, en hyldest til de modige havvogtere og en skål for skønheden i vores oceaner. En slurk, og du vil forstå.

Så uanset om du er gin-connaisseur eller bare en, der sætter pris på en kvalitetsdrink med en god sag, er Sea Shepherd Gin Maritime Edition et must. Dyk ned og udforsk de smagsmæssige dybder, som denne enestående gin har at byde på.
Produktinformation
Sea Shepherd
Ny
chat Anmeldelser (0)