Skin Gin Handcrafted German Gin TEA KISS 42% Vol. 0,5l | Tysk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Skin Gin Handcrafted German Gin TEA KISS 42% Vol. 0,5l

1.40 kg
Oplev den unikke smag af Skin Gin Handcrafted German Gin Tea Kiss. Denne førsteklasses gin, der er håndlavet i Tyskland, har en dejlig blanding af botaniske ingredienser, der alle er kysset af de subtile noter af te. Te-infusionen giver et unikt twist til din klassiske gin, hvilket gør denne spiritus til et must for gin-entusiaster. Uanset om den nydes i en cocktail eller rent, giver Tea Kiss en blød, rig smag, der efterlader et evigt indtryk. Oplev en verden af smag med Skin Gin Tea Kiss i dag!

45,19 €

45,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dine sanser med Skin Gin Handcrafted German Gin TEA KISS. Denne gin er fremstillet af eksperter i Tyskland og er et sandt bevis på destilleringens kunst. Den er tilsat en unik blanding af marokkansk mynte, citrusskaller og enebær og har en eksotisk og forfriskende smag, der helt sikkert vil pirre dine smagsløg.

Stjernen i showet er dog det fængslende strejf af teessens, der giver den sit unikke navn. Det subtile te-kys efterlader en uforglemmelig smag i ganen, som gør hver slurk til en dejlig oplevelse. Denne gin er ikke bare en drink; det er en udforskning af smage, en rejse rundt i verden i et glas.

Skin Gin TEA KISS er håndlavet med kærlighed og sans for detaljer og er den perfekte balance mellem traditionelle destillationsteknikker og moderne smagsoplevelser. Resultatet er en glat, smagfuld gin, der er perfekt til at nippe til rent, med is eller blande i din yndlingscocktail.

Skin Gin TEA KISS er indkapslet i en elegant flaske og er en perfekt gave til ginelskere eller en særlig forkælelse til dig selv. Så uanset om du er en gin-connaisseur, der ønsker at udvide din samling, eller en nybegynder, der er klar til at dykke ned i ginens verden, er Skin Gin TEA KISS et must-try. Smag forskellen, nyd det unikke, og bliv forelsket i den fortryllende TEA KISS.
Produktinformation
Skin Gin
Ny
chat Anmeldelser (0)