The Duke ROUGH Munich Dry Gin 42% Vol. 0,7l | Tysk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Duke ROUGH Munich Dry Gin 42% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Duke Rough Munich Dry Gin, en førsteklasses spiritus, der indfanger hjertet af den bayerske tradition. Den er fremstillet med håndplukkede botaniske ingredienser, og hver slurk afslører en rig, kompleks smag, der betager sanserne. Perfekt til at lave en sofistikeret cocktail eller nydes ren, det er en ginelskers fryd. Nyd Duke Rough Munich Dry Gin, og lad den transportere dig til Münchens charmerende gader. Væk dine sanser, løft din ånd. Skål for kvalitet og tradition!

29,39 €

29,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den bløde, pirrende smag af The Duke ROUGH Munich Dry Gin. Denne gin er fremstillet med passion i hjertet af München og er en hyldest til exceptionel kvalitet og unik smag. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse!

Med en ABV, der er perfekt til at nyde, er The Duke ROUGH Munich Dry Gin ikke nogen almindelig spiritus. Hver slurk leverer en robust og rig symfoni af botaniske ingredienser, der danser på din gane. Den enebærbaserede gin har en delikat balance af citrus og krydderier med en varm, dvælende finish. Denne gin er et vidnesbyrd om beherskelsen af traditionelle destillationsteknikker, tilsat et moderne twist.

Duke ROUGH Munich Dry Gin er ikke kun for gin-elskere. Den er perfekt til alle, der sætter pris på de finere ting i livet. Uanset om du blander en klassisk cocktail eller nipper til den med is, løfter denne gin enhver lejlighed.

The Duke ROUGH Munich Dry Gin er pakket i en stilfuld, slank flaske og er også en perfekt gave. Uanset om det er en fødselsdag, et jubilæum eller "bare fordi", vil denne gin helt sikkert imponere.

Så hvorfor vente? Træd ind i en verden af førsteklasses spiritus med The Duke ROUGH Munich Dry Gin. Oplev den forskel, kvalitet gør, og lad denne gin tage dine smagsløg med på en uforglemmelig rejse. Forkæl dig selv med luksus, nyd raffinementet, og løft glasset til det ekstraordinære.

Husk, at gode ting kommer til dem, der venter. Men med The Duke ROUGH Munich Dry Gin er storhed kun en slurk væk. Skål for det!
Produktinformation
The Duke
Ny
chat Anmeldelser (0)