Knut Hansen Dry Gin 42% Vol. 0,5l | Tysk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Knut Hansen Dry Gin 42% Vol. 0,5l

1.40 kg
Oplev den unikke smag af Knut Hansen Dry Gin, en karakteristisk glat spiritus, der er perfekt til dit næste cocktailparty. Denne håndlavede gin har en harmonisk blanding af botaniske ingredienser, som giver en sprød og forfriskende smag. Uanset om du er gin-connaisseur eller bare er på opdagelse i den fine spiritusverden, vil Knut Hansen Dry Gin helt sikkert imponere med sin subtile kompleksitet og rige arv. Nyd den ren, med is eller blandet i din yndlingscocktail for en uforglemmelig oplevelse. Husk altid at nyde Knut Hansen med ansvar, og nyd hver eneste slurk.

30,39 €

30,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Knut Hansen Dry Gin, en favorit blandt gin-entusiaster! Den er fremstillet i Hamborg, Tyskland, med kærlighed og lidenskab, og den legemliggør ånden fra sin navnebror, sømanden Knut Hansen. Denne førsteklasses gin er destilleret ved hjælp af traditionelle metoder, hvilket resulterer i et produkt, der er lige så autentisk og unikt som den mand, den er opkaldt efter.

Knut Hansen Dry Gin er lavet med 14 omhyggeligt udvalgte botaniske ingredienser, såsom æble, basilikum og agurk, der giver en eksplosion af smag, som vil vække dine sanser. Den sprøde, enebærprægede smag er afbalanceret med et subtilt strejf af citrus og et strejf af krydderi, hvilket skaber en afrundet smagsprofil, der med garanti vil imponere.

Det, der adskiller Knut Hansen Dry Gin fra resten, er dens glatte finish. Den efterlader en forfriskende og langvarig smag på ganen, hvilket gør den til et fremragende valg til både gin og tonic eller en sofistikeret cocktail. Og så er den aftappet med hele 42 %, hvilket gør den perfekt til dem, der kan lide en stærkere gin.

Men det handler ikke kun om smagen. Knut Hansen Dry Gin kommer i en fantastisk keramikflaske med et portræt af den eventyrlystne Knut Hansen selv. Det er en charmerende hyldest til sømandens liv, som gør denne gin til ikke bare en drik, men et kunstværk.

Uanset om du er en gin-kender eller en nybegynder, der ønsker at udforske ginens verden, er Knut Hansen Dry Gin et must. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Så hvorfor vente? Dyk ned og oplev den fængslende smag af Knut Hansen Dry Gin i dag!
Produktinformation
Knut Hansen
Ny
chat Anmeldelser (0)