Berliner Brandstifter Berlin Dry Gin 43,3% Vol. 0,7l | Tysk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Berliner Brandstifter Berlin Dry Gin 43,3% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den unikke smag af Berliner Brandstifter Dry Gin! Denne førsteklasses gin er håndlavet i hjertet af Berlin og indfanger byens ånd. Den er destilleret af udvalgte botaniske ingredienser og har en delikat blanding af blomsternoter og en sprød, forfriskende finish. Berliner Brandstifter Dry Gin er perfekt til en klassisk gin og tonic eller en kreativ cocktail og lover en uforglemmelig drikkeoplevelse. Nyd en slurk af Berlin, bragt til dig i en flaske!

35,69 €

35,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Omfavn den udsøgte smag og uovertrufne kvalitet af Berliner Brandstifter Berlin Dry Gin. Denne unikke gin er fremstillet med den største præcision og omhu for at give dig den sande essens af Berlin i hver slurk.

Berliner Brandstifter Berlin Dry Gin er mere end bare en drink, det er en sanselig rejse gennem den pulserende by Berlin. Den er destilleret syv gange for at få en glattere, mere raffineret finish og har et alkoholindhold, der er perfekt afbalanceret til at give dig en varm, behagelig fornemmelse uden at overdøve de delikate botaniske ingredienser.

Men den sande magi ligger i den unikke blanding af ingredienser. Hver flaske Berliner Brandstifter Berlin Dry Gin er tilsat et udvalg af planter og frugter, der er håndplukket fra Berlins haver og skove. Fra duftende hyldeblomst og friske agurker til saftige røde bær - hver slurk er en dejlig overraskelse.

Præsentationen er lige så imponerende som selve ginen. Hver flaske er håndfyldt og individuelt nummereret, hvilket gør den til en perfekt gave til gin-entusiaster eller en særlig forkælelse til dig selv.

Berliner Brandstifter Berlin Dry Gin er mere end bare en drik - det er en hyldest til Berlins rige historie, kultur og ånd. Så uanset om du nyder den i en klassisk gin og tonic eller nipper til den rent, får du ikke bare en drink, du oplever et stykke af Berlin.

Oplev den unikke smag af Berlin i dag med Berliner Brandstifter Berlin Dry Gin. Det er ikke bare gin - det er en rejse. Nyd rejsen!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)