Big Kahuna PINEAPPLE Gin 40% Vol. 0,7l | Tysk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Big Kahuna PINEAPPLE Gin 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev det tropiske twist med Big Kahuna Pineapple Gin! Denne eksotiske gin er tilsat den forfriskende smag af ananas og giver et unikt spin på den klassiske gin. Den er perfekt til at skabe livlige cocktails eller til at nippe til alene, og den vil helt sikkert transportere dine smagsløg til en solbeskinnet strand. Med en volumen på 40 % har den masser af kraft, hvilket gør den til et must-have i dit barskab. Snup en flaske Big Kahuna Pineapple Gin i dag, og lad det tropiske eventyr begynde. Skål for gode tider og god gin!

37,19 €

37,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer vores Big Kahuna Pineapple Gin - et tropisk twist på din klassiske gin, perfekt til dem, der elsker at eksperimentere med nye smage. Denne temperamentsfulde gin er tilsat den søde, syrlige smag af modne ananas, som giver dig en solstråle i hver slurk.

Vores Big Kahuna Pineapple Gin er fed, men afbalanceret og en forfriskende forandring fra normen. Den er omhyggeligt fremstillet med en alkoholprocent på 40 % for at give en robust smag, der adskiller den fra andre gins. Den frugtagtige ananasinfusion tilføjer en levende og eksotisk kant, hvilket gør den til det ideelle valg for både craft cocktail-entusiaster og gin-elskere.

Men det handler ikke kun om smagen. Vores gin er en sanselig oplevelse. Hæld et glas op, og du bliver øjeblikkeligt ramt af den fyldige, tropiske duft af ananas, som tager dig med til solbeskinnede strande. Den klare, gyldne væske er en fryd at se på og lover en smagsoplevelse.

Uanset om du laver en klassisk gin og tonic, blander en frugtagtig cocktail eller nyder den med is, tilføjer vores Big Kahuna Pineapple Gin en unik smagsprofil, der helt sikkert vil pirre dine smagsløg. Den er perfekt at dele til fester, forære til en gin-kender eller bare nyde på en doven søndag eftermiddag.

Så hvorfor holde sig til den samme gamle gin, når du kan tilføje et tropisk twist? Med vores Big Kahuna Pineapple Gin er hver slurk en miniferie. Forkæl dig selv med en flaske i dag, og lad dine smagsløg sætte sejl på et tropisk eventyr. Du vil ikke blive skuffet!
Produktinformation
Big Kahuna
Ny
chat Anmeldelser (0)