Sea Shepherd Gin BLUE OCEAN EDITION 43,1% Vol. 0,7l | Tysk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sea Shepherd Gin BLUE OCEAN EDITION 43,1% Vol. 0,7l

1.40 kg
Dyk ned i en verden af unikke smagsoplevelser med Sea Shepherd Gin Blue Ocean Edition. Denne gin er et must for enhver gin-elsker. Dens unikke blanding af delikate botaniske ingredienser giver en forfriskende og sofistikeret smag, der vil vække dine sanser. Med sin indbydende blå flaske er det ikke kun en fornøjelse for ganen, men også for øjet. Denne gin er perfekt til at nyde ren, med tonic eller i din yndlings cocktail. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med Sea Shepherd Gin Blue Ocean Edition i dag. Husk, det er ikke bare en gin, det er en oplevelse.

44,19 €

44,19 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Dyk ned i den forfriskende smag af Sea Shepherd Gin - Blue Ocean Edition! Denne unikke gin blander havets ånd med dristigheden fra en førsteklasses håndværksgin. Den er lavet med et udvalg af håndplukkede botaniske ingredienser og destilleret med præcision, hvilket giver en pirrende smagsprofil, der vil fange dine sanser.

Blue Ocean Edition er mere end bare en gin. Det er en hyldest til de store, mystiske have og deres utrolige biodiversitet. Hver slurk indkapsler havets essens og leverer en bølge af sprøde, rene smage, der får dig til at vende tilbage efter mere.

Men der er mere ved denne gin, end øjet ser. Med hvert køb bidrager du til en god sag. En del af hvert salg går direkte til at støtte Sea Shepherd - en almennyttig organisation med en mission om at beskytte vores verdenshave og det mangfoldige liv, de huser.

Så hvorfor ikke nyde et glas gin, der ikke bare smager godt, men også gør en forskel? Sea Shepherd Gin - Blue Ocean Edition er et valg, du kan have det godt med. Den er blød, den er smagfuld, og den er miljøbevidst. Uanset om du er en gin-aficionado eller bare elsker at prøve nye ting, vil denne gin helt sikkert imponere.

Nyd smagen af havet, og støt en god sag med Sea Shepherd Gin - Blue Ocean Edition. Det er mere end en drink - det er en rejse ind i havets hjerte. Oplev dybden af dens smag i dag!
Produktinformation
Sea Shepherd
Ny
chat Anmeldelser (0)