Dick & Stein European Dry Gin 45,7% Vol. 0,5l | Tysk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dick & Stein European Dry Gin 45,7% Vol. 0,5l

1.40 kg
Dyk ind i en verden af sublim smag med Dick & Stein European Dry Gin! Denne gin er nøje udvalgt fra Europas mest anerkendte destillerier og er din billet til en sofistikeret smagsoplevelse. Med dens unikke blanding af eksotiske krydderier og friske botaniske noter, bringer denne gin din cocktail til det næste niveau. Dens blide, tørre smag gør den til et ideelt valg for både klassiske og eksperimentelle cocktails. Dick & Stein European Dry Gin er mere end bare en gin - det er et løfte om uforlignelig kvalitet og smag. Hæv dit gin-spil i dag med Dick & Stein!

38,39 €

38,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Dick & Stein European Dry Gin, en førsteklasses spiritus, som er et must for gin-entusiaster! Denne tørre gin er fremstillet i hjertet af Europa og er en skøn blanding af raffinement og smag. Den har en alkoholprocent på 45,7 %, hvilket giver den et stærkt spark, mens flasken på 0,5 l sikrer, at der er rigeligt til alle.

Denne gin er destilleret efter traditionelle europæiske metoder, hvilket resulterer i en glat, sprød smag. Hver slurk er en eventyrlig rejse fyldt med en symfoni af smagsnuancer. Fra de indledende citrus- og enebærnoter til en delikat, krydret finish er Dick & Stein Dry Gin virkelig en fejring af sanserne.

Denne tørre gin er perfekt til at lave klassiske cocktails eller nyde den ren, den er alsidig og spændende. Den er en perfekt tilføjelse til din hjemmebar eller en fremragende gave til gin-elskeren i dit liv. Gør dig klar til at løfte din gin-oplevelse med Dick & Stein European Dry Gin. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse.

Husk, at de bedste samtaler finder sted over et glas Dick & Stein. Så skænk dig en drink, læn dig tilbage, og nyd den exceptionelle smag af vores European Dry Gin. Dine smagsløg vil takke dig!
Produktinformation
Dick & Stein
Ny
chat Anmeldelser (0)