Amrut NILGIRIS Indian Dry Gin 42,8% Vol. 0,7l | Tør gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Amrut NILGIRIS Indian Dry Gin 42,8% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den eksotiske smag af Amrut NILGIRIS Indian Dry Gin. Denne gin af høj kvalitet, fremstillet i hjertet af Indien, har en aromatisk blanding af botaniske ingredienser, som helt sikkert vil begejstre din gane. Den kan drikkes ren eller blandes i din yndlingscocktail og tilfører en uforglemmelig smag, der transporterer dig direkte til Nilgiri Hills i Indien. Hver flaske er håndlavet med præcision og lover en blød, fyldig smag, der er perfekt til enhver lejlighed. Fra første til sidste slurk betager Amrut NILGIRIS Indian Dry Gin med sin unikke karakter. Omfavn Indiens ånd, og gør din næste drink til et eventyr med Amrut!

34,89 €

34,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør hver slurk til en eksotisk rejse med Amrut Nilgiris Indian Dry Gin. Denne gin er håndlavet i Indiens fredfyldte landskaber og er et vidnesbyrd om den rige arv og mangfoldige flora i Nilgiris, også kendt som de blå bjerge.

Hver flaske er en lækker blanding af nøje udvalgte botaniske ingredienser, destilleret til perfektion. Enebærrenes forfriskende smag møder citrusnoterne fra koriander og det eksotiske kick fra angelikarod og skaber en symfoni af smage, der vil danse på din gane. Tilsæt en skive citron og et par isterninger, og du har den perfekte ledsager til en afslappende aften eller en livlig fest.

Denne gins magi ligger i dens alsidighed. Uanset om du foretrækker en klassisk gin og tonic, en sofistikeret martini eller en sjov cocktail, danner Amrut Nilgiris Indian Dry Gin den perfekte base, der forbedrer hver drink med sin unikke personlighed.

Det er ikke bare en flaske gin, du får, men en sand sanseoplevelse. Den levende buket af smage, den bløde tekstur og den udsøgte finish vil transportere dig til Nilgiris' frodige landskaber og gøre hvert øjeblik til noget særligt.

Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af Amrut Nilgiris Indian Dry Gin. Det er mere end bare en spiritus - det er en fejring af Indiens pulserende kultur og naturlige skønhed, elegant aftappet til din nydelse.
Produktinformation
Amrut
Ny
chat Anmeldelser (0)