Bottega BACÛR The Wild Green Distilled Dry Gin 40% Vol. 0,7l | Tør gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bottega BACÛR The Wild Green Distilled Dry Gin 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den unikke, vilde og forfriskende smag af Bottega BACÛR The Wild Green Distilled Dry Gin. Denne førsteklasses gin, destilleret af rent korn, skiller sig ud med sin blanding af botaniske ingredienser, herunder enebær, salvie og citronskal. Den levende grønne flaske afspejler de friske, naturinspirerede smage indeni, hvilket gør den til en enestående tilføjelse til din hjemmebar. Perfekt til at lave forfriskende cocktails eller til at nyde med is. Oplev den vilde side af gin med Bottega BACÛR. Skål for det ekstraordinære, skål for livet!

33,19 €

33,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den unikke smag af Bottega BACÛR The Wild Green Distilled Dry Gin. Denne smukt udformede gin er en perfekt blanding af tradition og innovation, destilleret fra hjertet af det vilde, grønne italienske landskab. Hemmeligheden bag dens distinkte smag ligger i dens botaniske ingredienser - vilde enebær, kvan, koriander og cassiabark, som alle er omhyggeligt udvalgt til at give dig en sprød, tør gin, der er lige så forfriskende, som den er sofistikeret.

Denne gin er ikke bare en drink, den er en oplevelse. Hver slurk tager dig med til de frodige grønne skove i Italien, hvor de botaniske ingredienser håndplukkes og destilleres omhyggeligt for at fange deres essens. Hvad er resultatet? En gin, der er levende, blød og fyldt med karakter.

Bottega BACÛR The Wild Green Distilled Dry Gin er aftappet med en robust alkoholstyrke på 40%, perfekt til dem, der leder efter en gin med et lille spark. Den er blød nok til at blive nydt ren eller med is, men den kan også blandes smukt i cocktails og tilføje et vildt grønt twist til din klassiske gin og tonic eller martini.

Oplev det vilde grønne Italien i hver eneste dråbe med Bottega BACÛR The Wild Green Distilled Dry Gin. Uanset om du er gin-connaisseur eller bare leder efter noget nyt at prøve, vil denne gin helt sikkert imponere. Så skænk dig selv et glas, og lad Bottega BACÛR tage dig med på en rejse gennem det vilde, grønne italienske landskab. Skål!
Produktinformation
Bottega
Ny
chat Anmeldelser (0)