Sakurao Japanese Dry Gin CLASSIC 40% Vol. 0,7l | Tør gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sakurao Japanese Dry Gin CLASSIC 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den unikke og sublime smag af Sakurao Japanese Dry Gin Classic. Denne håndlavede gin byder på en udsøgt blanding af botaniske ingredienser fra Hiroshima, der leverer en buket af friskhed for hver slurk. Ginens essens er indfanget af dens noter af citrusagtig yuzu, syrlig kirsebærblomst og et strejf af jordagtig grøn te, hvilket skaber en perfekt balance i ganen. Sakurao er et fremragende valg for gin-entusiaster og giver et dejligt twist til en klassisk gin og tonic eller din yndlingscocktail. Dyk ned i en rejse af japansk håndværk med Sakurao Dry Gin Classic. Løft din gin-oplevelse i dag!

38,39 €

38,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev elegancen og den sofistikerede smag af Sakurao Japanese Dry Gin Classic. Denne gin er fremstillet i den opgående sols land og giver en udsøgt smagsoplevelse, der er lige så unik, som den er tilfredsstillende.

Sakurao Gin Classic trækker på den rige arv og traditionerne fra sine japanske rødder og er en skøn fusion af lokale botaniske ingredienser. Denne gin er destilleret og aftappet i Hiroshima, Japan, med det reneste kildevand fra Sakurao-regionen. Hver ingrediens er omhyggeligt udvalgt for at sikre overlegen kvalitet og en uovertruffen smagsprofil.

Sakurao Gin Classic har en sprød, ren smag med en delikat harmoni af aromaer. Denne gin er tilsat japanske citrusfrugter som yuzu og sakurablomst - den ikoniske japanske kirsebærblomst - og giver et forfriskende bid med en blomsteragtig undertone. Når du nyder hver slurk, vil du også opdage antydninger af grøn te, ingefær og kanel, som tilføjer lag af kompleksitet til smagen.

Nyd Sakurao Gin Classic ren, med is eller som hovedingrediens i din yndlingscocktail. Uanset om du er en gin-kender eller en nysgerrig nybegynder, vil Sakurao Gin Classic ikke skuffe dig. Det er en alsidig tilføjelse til enhver hjemmebar og et must-have for dem, der sætter pris på kunsten at lave god spiritus.

Oplev en autentisk smag af Japan med Sakurao Japanese Dry Gin Classic. Det er ikke bare en drink, det er en rejse ind i en verden af raffineret smag og tradition. Fordyb dig i dens fængslende tiltrækningskraft i dag. Tag ikke bare vores ord for det, bestil en flaske og lad den fortryllende smag tale for sig selv. Gør hver slurk til en fest med Sakurao Gin Classic. Skål!
Produktinformation
Sakurao
Ny
chat Anmeldelser (0)