Deux Frères Dry Gin 43% Vol. 0,5l | Tør gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Deux Frères Dry Gin 43% Vol. 0,5l

1.40 kg
Oplev den fristende smag af Deux Frères Dry Gin. Denne førsteklasses gin, der er mesterligt fremstillet med en unik blanding af botaniske ingredienser, giver en blød og robust smag, der er perfekt til din næste cocktail. Det er ikke bare gin, det er en sanseoplevelse. Hver slurk afslører en symfoni af smage, fra subtile citrusnoter til det selvsikre enebærspark - en sand fornøjelse for ginelskere. Uanset om du blander en klassisk gin og tonic eller prøver en ny cocktail, er Deux Frères Dry Gin den hemmelige ingrediens, der løfter din drink. Smag forskellen i dag.

55,79 €

55,79 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev magien i Deux Frères Dry Gin - en fortryllende blanding af førsteklasses botaniske ingredienser, der giver en udsøgt smag. Denne håndværksgin er ikke bare en drik; den er en oplevelse.

Deux Frères Dry Gin er fremstillet med kærlighed og perfektion og er en øjeblikkelig klassiker. Skaberne, to passionerede brødre, har vendt hver en sten i deres søgen efter at opnå den ultimative ginoplevelse. Hver slurk afslører en symfoni af smage, der er lige så unikke, som de er forfriskende.

Denne gin er destilleret af de fineste kornsorter, hvilket skaber en blød base, der sætter scenen for en række botaniske ingredienser. Hver ingrediens er nøje udvalgt og afbalanceret, hvilket resulterer i en levende, aromatisk og kompleks gin. Traditionelle enebær giver den klassiske ginsmag, mens et medley af eksotiske botaniske ingredienser tilføjer dybde og intriger.

Deux Frères Dry Gin har en volumen på 43 % og er fyldig og fed, men alligevel bemærkelsesværdigt blød. Den er perfekt til at nippe til rent eller blande i dine yndlingscocktails. Uanset om du er en gin-kender eller en nysgerrig nybegynder, vil du sætte pris på smagsdybden og den bløde finish, som denne gin tilbyder.

Den elegante 0,5-liters flaske med det slanke design og den minimalistiske etiket afspejler det sofistikerede indhold. Det er en fremragende gave eller en flot tilføjelse til enhver hjemmebar.

I spiritusverdenen skiller Deux Frères Dry Gin sig ud. Den er et vidnesbyrd om kunsten at lave gin og en hyldest til den gode smag. Dyk ned i dens unikke smagsprofil, og lad den løfte din gin-oplevelse.

Husk, det er ikke bare en drink, det er Deux Frères Dry Gin. Din rejse til dejlige smage og mindeværdige øjeblikke starter her!
Produktinformation
Deux Frères
Ny
chat Anmeldelser (0)