Roby Marton Gin Original Italian Premium Dry 47% Vol. 6x0,7l in Holzkiste | Tør gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Roby Marton Gin Original Italian Premium Dry 47% Vol. 6x0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Oplev den raffinerede smag af Roby Marton Gin, en original italiensk nydelse pakket i en rustik trækasse. Denne premium dry gin, der er fremstillet med en særlig blanding af botaniske ingredienser, giver en uovertruffen glat finish. Det er ikke bare en drink, det er en italiensk tradition i en flaske, perfekt til den kræsne gane. Oplev den robuste smag af Italien med hver slurk. Ideel til stilfulde sammenkomster eller en betænksom gave til gin-kendere. Fordyb dig i den luksuriøse Roby Marton Gin - hvor kvalitet møder tradition.

229,89 €

229,89 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Fordyb dig i den rige smag af Roby Marton Gin, den originale italienske Premium Dry. Denne gin er fremstillet med passion i hjertet af Italien og er en hyldest til tradition, kvalitet og smag. Hver slurk vil tage dig med til det smukke italienske landskab, hvor hver ingrediens er håndplukket for at garantere den ultimative smagsoplevelse.

Roby Marton Gin er ikke som nogen anden. Den destilleres i små partier ved hjælp af en ældgammel koldmetode, der forstærker dens unikke smag. Det er virkelig et kærlighedsarbejde, hvor hver flaske går gennem hænderne på mesterdestillatøren, der sikrer, at hver dråbe er lige så perfekt som den sidste.

En symfoni af elleve botaniske ingredienser, herunder enebær, pink peber og lakrids, danser på din gane og skaber en smag, der er både kompleks og afbalanceret. Det er en gin, der holder, uanset om den serveres ren, med is eller som stjernen i din yndlingscocktail.

Hver flaske Roby Marton Gin er pakket i en rustik trækasse, som tilføjer et strejf af gammeldags charme til din spiritussamling. Ikke alene smager den fantastisk, men den er også en stilfuld tilføjelse til din hjemmebar eller en betænksom gave til gin-elskeren i dit liv.

Oplev magien fra Italien i hver eneste dråbe med Roby Marton Gin, den originale italienske Premium Dry. Det er mere end bare en drink, det er en oplevelse.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)