Z44 Distilled Dry Gin 44% Vol. 0,7l | Tør gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Z44 Distilled Dry Gin 44% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den rene, sprøde smag af vores Distilled Dry Gin. Denne spiritus af høj kvalitet, omhyggeligt fremstillet til gin-elskere, har en afbalanceret blanding af botaniske ingredienser, der giver en blød, karakteristisk smag. Perfekt til din klassiske G&T eller kreative cocktail, det er ginen, der løfter enhver lejlighed. Oplev de unikke, forfriskende noter i vores Distilled Dry Gin, og forvandl dit cocktailspil. Det er ikke bare gin, det er en smagsrejse, der venter på at blive udforsket.

46,29 €

46,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer vores Z Distilled Dry Gin, en fængslende blanding af traditionelt håndværk og udsøgt smag. Denne førsteklasses drik er din perfekte ledsager til uforglemmelige aftener og særlige fester. Vores dry gin er destilleret til perfektion og har et alkoholindhold på 44 %, hvilket garanterer en robust smag, der vil pirre dine smagsløg og give dig lyst til mere.

For at levere en uovertruffen ginoplevelse har vi omhyggeligt udvalgt de fineste botaniske ingredienser og destilleret dem i små partier. Hver slurk afslører lag af kompleksitet, fra delikate citrusnoter til en forfriskende enebærfinish. Det er en drink, der er lige så alsidig, som den er smagfuld, perfekt til klassiske gin og tonics, kreative cocktails eller bare til at nippe til rent.

Vores Z Distilled Dry Gin kommer i en generøs flaske på 0,7 liter - rigeligt til at nyde og dele med vennerne. Det slanke design og den attraktive emballage gør den til et godt valg som gave eller til samlingen i din hjemmebar.

Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af førsteklasses gin med vores Z Distilled Dry Gin. Oplev smagsharmonien og glæden ved at dele særlige øjeblikke. Denne gin er ikke bare en drik - det er en smagsrejse, der venter på, at du går ombord.
Produktinformation
Z44 Gin
Ny
chat Anmeldelser (0)