GINARTE Dry Gin Frida Kahlo Design 43,5% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Tør gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

GINARTE Dry Gin Frida Kahlo Design 43,5% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd en unik oplevelse med GINARTE Dry Gin i Frida Kahlo-design, der er præsenteret i en flot gaveæske. Denne gin er en sand hyldest til kunst og kreativitet, inspireret af den berømte mexicanske kunstner Frida Kahlo. Med sin intense og velafbalancerede smag vil denne gin tilfredsstille selv de mest kræsne gin-elskere. Den er perfekt til at nyde med tonic, eller i din favorit cocktail. Gør din ginoplevelse endnu bedre med GINARTE Dry Gin. Denne gin er ikke bare en drink, det er en kunstværk!

37,19 €

37,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer GINARTEs Frida Kahlo Dry Gin - en unik blanding af smage pakket i en æstetisk flot flaske. Denne dry gin er en hyldest til den ikoniske mexicanske maler Frida Kahlo, som er kendt for sin dristige og livlige kunst.

Vores gin er fremstillet af førsteklasses ingredienser for at give dig en fyldig og blød smag. Det er en fejring af de fineste enebær blandet med aromatiske urter og krydderier, der giver en smag, der er både forfriskende og karakteristisk. Med et alkoholindhold, der rammer plet, er den perfekt til at nippe til rent, med is eller som base for din yndlingscocktail.

Men charmen ved GINARTE's Frida Kahlo Dry Gin ligger ikke kun i smagen. Selve flasken er et kunstværk og en hyldest til Fridas ikoniske stil. Den er prydet med levende farver og indviklede designs inspireret af kunstnerens værker, og den vil straks skille sig ud på din vinhylde.

Denne gin leveres i en smukt designet gaveæske, hvilket gør den til en perfekt gave til kunstelskere, gin-entusiaster eller enhver, der sætter pris på en god drink. Det er mere end bare en flaske gin - det er en samtalestarter, et kunstværk og et vidnesbyrd om Fridas evige arv.

Så hvorfor vente? Tilføj et strejf af kunst til din ginsamling med GINARTEs Frida Kahlo Dry Gin. Det handler ikke bare om at nippe til en drink, det handler om at nyde en oplevelse!
Produktinformation
Ginarte
Ny
chat Anmeldelser (0)