Absolut Sensations TROPICAL FRUIT Flavored Vodka 20% Vol. 0,7l | Svensk vodka | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Absolut Sensations TROPICAL FRUIT Flavored Vodka 20% Vol. 0,7l

1.40 kg
Omfavn smagen af paradis med Absolut Sensations Tropical Fruit Flavored Vodka. Denne førsteklasses vodka med eksotisk smag af saftig mango, syrlig passionsfrugt og moden ananas tager dig med til en tropisk oase for hver tår. Perfekt til sommerlige cocktails eller bare nydt på is, det er et dejligt twist på en klassisk spiritus. Denne vodka handler ikke kun om exceptionel smag; den handler om at skabe uforglemmelige oplevelser. Så hvorfor vente? Dyk ned i den tropiske fornemmelse, og lad Absolut tage dig med på en smagsrejse som ingen anden. Husk, at med Absolut Sensations Tropical Fruit Flavored Vodka er hvert øjeblik en fest.

21,29 €

21,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Absolut Sensations Tropical Fruit Flavored Vodka - en fristende blanding af eksotiske smage, der tager dine smagsløg med på en tropisk rejse! Denne vodka er sprængfyldt med livlige noter af saftig mango, moden ananas og sød passionsfrugt og giver en virkelig sensationel tropisk cocktailoplevelse.

Den er fremstillet med den samme dedikation til kvalitet og perfektion, som har gjort Absolut til et globalt anerkendt brand, og denne vodka med tropisk frugtsmag er perfekt til dem, der kan lide at eksperimentere med deres drinks. Uanset om det er en fest ved poolen, en grillfest i baghaven eller bare en afslappet aften, er Absolut Sensations Tropical Fruit Flavored Vodka din ideelle ledsager.

Bland den med dine yndlingscocktailingredienser, eller nyd den med is - den livlige tropiske frugtsmag vil skinne igennem og gøre hver slurk til en eksotisk fornøjelse. Den smager ikke kun godt, men giver også din drink et strejf af tropisk flair, hvilket også gør den visuelt tiltalende.

Mens smagen er tropisk, er hjertet ren Absolut. Denne aromatiserede vodka er fremstillet af naturlige ingredienser uden tilsat sukker og har stadig den tydelige karakter af korn, efterfulgt af den rige kompleksitet af tropiske frugter. Det er denne balance, der gør Absolut Sensations Tropical Fruit Flavored Vodka til en alsidig tilføjelse til enhver bar.

Så gør dig klar til at bringe troperne hjem til dig med Absolut Sensations Tropical Fruit Flavored Vodka. Det er ikke bare en drink, det er en tropisk oplevelse i en flaske!
Produktinformation
Absolut
Ny
chat Anmeldelser (0)