Absolut Vodka ELYX 42,3% Vol. 3l | Svensk vodka | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Absolut Vodka ELYX 42,3% Vol. 3l

1.40 kg
Løft dit cocktailspil med Absolut ELYX Vodka! Denne high-end luksusvodka fra det berømte Absolut-brand er håndlavet i Sverige og lover en ren og raffineret smag. ELYX er fremstillet af vinterhvede fra en enkelt ejendom og destilleret i en gammel kobberdestillator og er indbegrebet af kvalitet og håndværk. Hvad er resultatet? En vodka med silkeagtig tekstur og en rig, fyldig smag. Perfekt til at nippe til rent eller blande i dine yndlingscocktails. Med sin stilfulde flaske er Absolut ELYX ikke bare en drink, det er et livsstilsvalg. Skål for de finere ting i livet!

216,09 €

216,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Mød Absolut Vodka ELYX - en vodka, der ikke bare er en drink, men en livsstil. Denne 3-liters flaske med premiumvodka vil få dig til at genoverveje, hvad du ved om spiritus. Dette er ikke en almindelig vodka; det er en luksuriøs, håndlavet oplevelse, der helt sikkert vil imponere selv de mest kræsne ganer.

Absolut Vodka ELYX er født af en unik kombination af traditionelt håndværk, innovation og en stræben efter det ypperste. Det er en single estate, kobberfremstillet vodka, der omdefinerer vodka-kategorien. Vodkaen er fremstillet af vinterhvede dyrket på en enkelt ejendom i det sydlige Sverige. Hvedens karakter giver ELYX sin unikke glatte og silkeagtige smag, som yderligere forstærkes af den manuelle behandling i en vintage kobberdestillator fra 1921.

Kobberet katalyserer naturligt sporforbindelser i spiritussen, renser vodkaen og tilfører den en meget værdsat tekstur og smag. Kobber er afgørende for den overlegne smag af ELYX. Hver dråbe ELYX destilleres af blød vinterhvede, der dyrkes på en enkelt ejendom i det sydlige Sverige. Det betyder, at hvert parti ELYX er 100 % sporbart fra plantning af frøet og hele vejen til aftapning.

Dette er ikke bare vodka - det er et vidnesbyrd om skønheden i passion og håndværk. Uanset om du nyder den rent, med is eller i din yndlingscocktail, afslører hver slurk af Absolut Vodka ELYX den rige, silkebløde, subtilt søde karakter, der har gjort Absolut til et kendt navn.

Så hvorfor ikke opleve luksusen ved Absolut Vodka ELYX i dag? Uanset om du planlægger en særlig lejlighed, leder efter den perfekte gave eller bare forkæler dig selv med en velfortjent nydelse, vil denne førsteklasses vodka helt sikkert være et hit. Det er tid til at hæve glasset for de finere ting i livet.

Husk, Absolut Vodka ELYX - det er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Oplev forskellen ved en ægte premiumvodka i dag. Du vil ikke fortryde det!
Produktinformation
Absolut
Ny
chat Anmeldelser (0)