🌾Darkness BENRINNES 10 Years Old OLOROSO CASK FINISH 57% Vol. 0,5l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Darkness BENRINNES 10 Years Old OLOROSO CASK FINISH 57% Vol. 0,5l

1.40 kg
Nyd den rige, fyldige smag af Darkness Benrinnes Oloroso Cask Finish, en perfekt nydelse for whiskyentusiaster. Denne udsøgte spiritus er lagret i et årti og har derefter fået en ekstra Oloroso sherryfadsfinish, som forstærker dens robuste karakter. Hver slurk byder på en herlig eksplosion af mørk chokolade, tørrede frugter og krydrede noter, som slutter med en varm, blød finish. Den er aftappet ved fadstyrke, så du kan forvente en mere intens, smagfuld oplevelse. Smukt præsenteret i en gaveæske er det en fantastisk gave til en, du holder af, eller en luksuriøs forkælelse til dig selv. Nyd dybden og kompleksiteten i Darkness Benrinnes i dag!

70,29 €

70,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den rige smag af Darkness Benrinnes Oloroso Cask Finish, en luksuriøs spiritus, der vil tage dine smagsløg med på en rejse af enestående dybde og kompleksitet. Denne udsøgte whisky er lagret i et helt årti på Oloroso-fade, hvilket giver den en unik karakter, der adskiller den fra resten. Hvad er resultatet? En forførende blanding af søde og krydrede noter med et strejf af sherry-infunderet frugtighed.

Denne fantastiske whisky er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Hver slurk afslører lag af smag, fra det første udbrud af tørret frugt og ristede nødder til de subtile undertoner af krydderi og egetræ, der bliver hængende i ganen. Det er en symfoni af smage, som vil få dine sanser til at synge og få dig til at vende tilbage efter mere.

Darkness Benrinnes Oloroso Cask Finish er aftappet med en kraftig volumen på 57 %, hvilket sikrer, at hver eneste dråbe giver den intense smag og bløde finish, du ønsker. Og den kommer i en stilfuld 0,5-liters flaske, hvilket gør den til den perfekte gave til whiskyelskeren i dit liv eller en sofistikeret tilføjelse til din egen samling.

Pakket i en elegant gaveæske er denne whisky mere end bare en drink. Den er et udtryk for raffinement og et vidnesbyrd om kunsten at lave whisky. Det er en samtalestarter, et midtpunkt, en grund til at fejre. Uanset om du skåler for en særlig lejlighed eller bare nyder en stille aften derhjemme, er Darkness Benrinnes Oloroso Cask Finish et perfekt valg.

Oplev mørket, smag rigdommen, og nyd kompleksiteten i denne enestående whisky i dag. Det er en nydelse, du sent vil glemme.
Produktinformation
Darkness!
Ny
Region
Speyside
chat Anmeldelser (0)