Xoriguer Mahon Gin Canet 38% Vol. 0,7l | Spansk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Xoriguer Mahon Gin Canet 38% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den rige, bløde smag af Xoriguer Mahon Gin Canet. Denne gin er dygtigt fremstillet ud fra en ældgammel middelhavsopskrift og har en unik smagsprofil, der skiller den ud fra mængden. Den karakteristiske blanding af botaniske ingredienser og enebær giver en sprød, forfriskende smag, som gin-entusiaster helt sikkert vil elske. Xoriguer Mahon Gin Canet er perfekt til at nippe til rent eller blande i din yndlingscocktail og er et must-have i enhver hjemmebar. Nyd Mahons ånd i hver eneste slurk. Smag forskellen i dag - din gane vil takke dig!

26,69 €

26,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Xoriguer Mahon Gin Canet, en helt unik spiritus med en uovertruffen smagsprofil. Denne gin er et produkt af passion, tradition og udsøgt håndværk, destilleret i hjertet af Menorca i Spanien.

Xoriguer Mahon Gin Canet indfanger Middelhavets essens i en flaske. Det er en gin, der skiller sig ud med sin unikke destillationsproces. Ginen er fremstillet af de fineste enebær fra Middelhavet og destilleret i traditionelle kobberdestillatorer, hvilket giver den en karakteristisk, aromatisk smag, som du ikke finder i nogen anden gin.

Den første slurk af Xoriguer Mahon Gin Canet transporterer dig til Menorcas solbeskinnede kyster med sine friske, urteagtige noter og subtile hints af citrus. Dens bløde tekstur og afbalancerede smag gør den perfekt til at nippe til rent eller blande i din yndlingscocktail.

Denne gin smager ikke kun godt, den ser også godt ud. Flasken er lige så unik som spiritussen indeni, med sit autentiske og vintage design, der afspejler brandets rige arv. Uanset om du er en gin-kender eller en afslappet dranker, vil Xoriguer Mahon Gin Canet helt sikkert imponere.

Oplev en gin, der virkelig indkapsler Middelhavets ånd med Xoriguer Mahon Gin Canet. En flaske af denne bemærkelsesværdige spiritus er et must-have til enhver hjemmebar. Nyd den med is eller i en klassisk gin og tonic for en uforglemmelig smagsoplevelse.

Tilføj Xoriguer Mahon Gin Canet til din samling og bring et strejf af spansk flair til dit næste cocktailparty. Det er ikke bare en gin; det er en rejse gennem Middelhavet i en flaske. Så hvorfor vente? Dyk ned i den unikke verden af Xoriguer Mahon Gin Canet, og nyd smagen af tradition, kvalitet og Middelhavets ånd.
Produktinformation
Xoriguer
Ny
chat Anmeldelser (0)