Nordes Atlantic Galician Gin 40% Vol. 0,05l | Spansk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nordes Atlantic Galician Gin 40% Vol. 0,05l

1.40 kg
Nyd den forfriskende smag af Nordes Atlantic Galician Gin. Denne førsteklasses gin, der er inspireret af den vilde, atlantiske luft i Spaniens Galicien-region, giver et unikt twist til din cocktailtime. Med en botanisk blanding af enebær, hibiscus og eukalyptus leverer den en smag, der både er fed og subtil. Dens glatte finish gør den perfekt til at nippe til eller blande i dine foretrukne gin-baserede cocktails. Gør dine øjeblikke mere specielle med den udsøgte smag af Nordes Atlantic Galician Gin. Oplev Atlanterhavet, en slurk ad gangen!

5,29 €

5,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den perfekte blanding af botanisk friskhed indkapslet i en flaske med Nordes Atlantic Galician Gin. Denne førsteklasses gin er et frisk pust, der indfanger essensen af Atlanterhavet og reminiscensen af den galiciske ånd. Denne gin er tilsat en eksotisk blanding af botaniske urter, herunder salvie, laurbær, eukalyptus og mynte, og er en symfoni af smage, der spiller på din gane og tager din gin-oplevelse til et helt nyt niveau.

Nordes Atlantic Galician Gin er en hyldest til sine galiciske rødder, og hver slurk fører dig til de frodige landskaber i det nordatlantiske Spanien. Denne gin er omhyggeligt fremstillet af Albariño-druer og er et sandt bevis på destilleringens mesterskab og finesse og tilbyder en glat og blød tekstur, der er uden sidestykke.

Denne gin er en alsidig tilføjelse til din hjemmebar, perfekt til at lave elegante cocktails eller til at nyde med is. Dens unikke lyse og blomsteragtige noter gør den til et lækkert valg til en klassisk gin og tonic, der giver din sædvanlige drink et twist. Den moderne indpakning af Nordes Atlantic Galician Gin, med sit rene og minimalistiske design, gør den også til en god gave til ginelskere.

Oplev den sande ånd fra Galicien med Nordes Atlantic Galician Gin. Det er mere end bare en gin; det er en rejse til hjertet af Spanien, indkapslet i en flaske. Smag kærligheden, passionen og dedikationen i hver eneste dråbe, der adskiller denne gin fra resten. Omfavn en gin, der ikke kun handler om drinken, men om oplevelsen. Dyk ned i en verden af Nordes Atlantic Galician Gin - en verden af ren, forfriskende og forfriskende nydelse.
Produktinformation
Nordés
Ny
chat Anmeldelser (0)