Nordes Atlantic Galician Gin 40% Vol. 3l | Spansk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nordes Atlantic Galician Gin 40% Vol. 3l

1.40 kg
Oplev den unikke smag af Nordes Atlantic Galician Gin, en førsteklasses spiritus, der bringer Atlanterhavets friskhed direkte til dit glas. Denne gin er fremstillet af Albariño-druer og en blanding af 11 botaniske ingredienser, der giver en smagsprofil, der er lige så vild og utæmmet som den galiciske kyst. Den er perfekt til ginelskere, der søger noget anderledes, eller alle, der ønsker at tilføje et strejf af det uventede til deres cocktailkreationer. Prøv den ren eller i en G&T for at få en virkelig forfriskende oplevelse. Dyk ned i smagen af Atlanterhavet med Nordes Galician Gin i dag!

118,59 €

118,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Nordes Atlantic Galician Gin. Denne gin er fremstillet med passion i hjertet af Galicien og er ikke som nogen anden. Det er en forfriskende og aromatisk spiritus, der er inspireret af de vilde atlantiske vinde, og som er skabt af eksperter til at vække dine sanser og transportere dig til Spaniens smukke kyststrækninger.

Vores Nordes Atlantic Galician Gin er ikke bare endnu en flaske på hylden. Det er en unik blanding af traditionelle enebær tilsat en række botaniske ingredienser, herunder citrongræs, hibiscus og eukalyptus. Denne harmoniske blanding resulterer i en gin med en dejlig blomsteraroma og en virkelig karakteristisk smag.

Med en varmende volumen på 40% har denne gin en robust og fyldig smag, der er perfekt til at nippe til rent eller blande i dine yndlingscocktails. Uanset om du er vært for en fest eller nyder en stille aften derhjemme, er et glas Nordes Atlantic Galician Gin den perfekte ledsager.

Denne gin kommer i en smukt designet 3-liters flaske, der ikke kun er en fryd for øjet, men også miljøvenlig. Det slanke design gør den til et perfekt midtpunkt i din hjemmebar eller en betænksom gave til gin-entusiasten i dit liv.

Oplev essensen af Galicien med hver slurk af Nordes Atlantic Galician Gin. Det er mere end bare en gin, det er en rejse til hjertet af Spanien. Nyd den distinkte og raffinerede smag, der adskiller Nordes fra resten. Bestil din flaske i dag, og lad dine smagsløg sejle på Atlanterhavets bølger.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)