Gin Mare Mediterranean Gin 42,7% Vol. 0,7l | Spansk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gin Mare Mediterranean Gin 42,7% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den forfriskende smag af Middelhavet med vores Gin Mare Mediterranean Gin. Denne førsteklasses spiritus er fremstillet af håndplukkede botaniske ingredienser, herunder basilikum, timian, rosmarin og de fineste oliven. Hver slurk tager dig med på en rejse til solbeskinnede kyster og byder på en eksplosion af smage, der er både komplekse og harmoniske. Perfekt til gin-entusiaster eller som en unik gave, denne gin er en dejlig tilføjelse til enhver cocktail eller kan nydes blot over is. Løft din gin-oplevelse med Gin Mare Mediterranean Gin. Smagen af Middelhavet venter!

40,69 €

40,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev essensen af Middelhavet med Gin Mare Mediterranean Gin. Denne enestående gin er fremstillet med passion og dedikation og indfanger regionens ånd i hver eneste dråbe. Gin Mare er fyldt med rige botaniske ingredienser og tilbyder en unik smagsoplevelse, der adskiller den fra dine hverdagsgins.

Vores Gin Mare er destilleret ved hjælp af traditionelle metoder, men det, der virkelig får den til at skille sig ud, er det omhyggelige udvalg af middelhavsingredienser. Oliven, timian, basilikum og rosmarin kombineres for at skabe en harmonisk smagsblanding, der er lige så forfriskende, som den er opkvikkende. Resultatet er en gin, der er blød, sofistikeret og sprængfyldt med karakter.

Dette er ikke bare en gennemsnitlig gin. Det er et kærlighedsbrev til Middelhavet. Det er lyden af bølger, der slår ind mod kysten, duften af krydderurter i luften, smagen af oliven plukket direkte fra træet. Det er følelsen af solen på din hud og sandet mellem dine tæer. Når du nipper til Gin Mare, nyder du ikke bare en drink, du oplever et sted.

Uanset om du er en gin-entusiast på udkig efter din næste yndlingsflaske eller en afslappet dranker på jagt efter noget unikt, er Gin Mare det perfekte valg. Den er alsidig nok til at blive nydt ren, med is eller som base for din yndlingscocktail. Den komplekse smag gør den også til en fremragende ledsager til mange forskellige retter, fra fisk og skaldyr til tapas.

Oplev Middelhavet som aldrig før med Gin Mare. Tag en slurk, luk øjnene, og lad dine sanser transportere dig til en verden af solbeskinnede strande og frodige olivenlunde. Dette er mere end bare en gin - det er en rejse. Og det er en, du ikke vil gå glip af.
Produktinformation
Gin Mare
Ny
chat Anmeldelser (0)