Gin Mare Mediterranean Gin Lantern Limited Edition 42,7% Vol. 0,7l | Spansk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gin Mare Mediterranean Gin Lantern Limited Edition 42,7% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev essensen af Middelhavet med vores eksklusive Gin Mare Lantern Limited Edition. Denne unikke gin byder på en harmonisk blanding af botaniske ingredienser, der indfanger kystens ånd i hver eneste slurk. Dens aromatiske kompleksitet er et bevis på dens kvalitet og byder på noter af rosmarin, timian og oliven, der transporterer dig direkte til en solrig kyst. I en karakteristisk lanterneformet flaske er det ikke bare en gin, det er et kunstværk, der tilføjer elegance til enhver bar. Nyd den med is, i en klassisk gin og tonic eller i din yndlingscocktail. Dyk ned i Middelhavet med Gin Mare Lantern Limited Edition i dag - en gin som ingen anden.

41,99 €

41,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den forfriskende smag af havet med Gin Mare Mediterranean Gin Lantern Limited Edition. Denne unikke gin indkapsler essensen af Middelhavet og giver en enestående smagsoplevelse.

I vores fantastiske lanterneemballage er denne gin mere end bare en spiritus - den er en fejring af Middelhavets kultur og tradition. Dens komplekse blanding af håndplukkede botaniske ingredienser som Arbequina-oliven, timian, rosmarin og citrus skaber en harmonisk symfoni af smage, der vil transportere dig til solkyssede kyster med hver slurk.

Nyd den bløde, aromatiske profil af denne gin, der leverer en karakteristisk urtenote og et subtilt strejf af krydderi, der danser på din gane. Uanset om du er en gin-kender eller en nysgerrig nybegynder, vil Gin Mare Mediterranean Gin Lantern Limited Edition være en udsøgt tilføjelse til din samling.

På en varm sommeraften kan du servere den over is med en skive appelsin og en kvist frisk rosmarin til en forfriskende gin og tonic. Eller brug den som hovedingrediens i dine yndlingscocktailopskrifter for at tilføje et middelhavs-twist.

Forkæl dig selv med denne gin i begrænset udgave, eller giv den til en, du holder af. Med sin fortryllende lanterneemballage og uforlignelige smag vil den helt sikkert imponere. Nyd middelhavsstilen med Gin Mare. Skål!
Produktinformation
Gin Mare
Ny
chat Anmeldelser (0)