Akori Gin Yuzu 40% Vol. 0,7l | Spansk gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akori Gin Yuzu 40% Vol. 0,7l

1.40 kg

27,29 €

27,29 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Fordyb dig i den eksotiske tiltrækningskraft fra Akori Gin Yuzu. Denne dejlige spiritus er en perfekt blanding af tradition og innovation, fremstillet med passion til dem, der sætter pris på kvalitet.

Akori Gin Yuzu er berømt for sin distinkte, forfriskende smag. Den er smukt infunderet med Yuzu, en unik asiatisk citrusfrugt, der er kendt for sin lyse og komplekse smagsprofil. Yuzu'ens syrlige skal kombineres perfekt med gin'ens subtile varme og skaber en harmonisk balance mellem sødt og surt. Denne gin er et vidnesbyrd om fusionens kunst og forener den traditionelle enebærsmag med Yuzus citrusagtige noter.

Hver slurk af Akori Gin Yuzu er en sanselig opdagelsesrejse. Den første smag er en eksplosion af frisk citrus efterfulgt af de rige, jordagtige noter af enebær. Eftersmagen er lang og blød og efterlader en vedvarende smag af duftende yuzu.

Akori Gin Yuzu er perfekt til enhver lejlighed og er en alsidig spiritus, der passer til mange forskellige cocktails. Prøv den i en klassisk gin og tonic for at få et forfriskende twist, eller bland den i en sofistikeret martini for at få en mindeværdig smagsoplevelse. Den kan også nydes ren, så de komplekse smagsnuancer skinner igennem.

Men Akori Gin Yuzu er mere end bare sin smag. Dens elegante flaskedesign med et indviklet bambusmotiv afspejler dens asiatiske rødder og gør den til en enestående tilføjelse til enhver hjemmebar eller spiritussamling.

Uanset om du er gin-kender, cocktail-entusiast eller bare en, der sætter pris på en veludviklet spiritus, er Akori Gin Yuzu et must. Det er ikke bare en gin, det er en smag af det ekstraordinære. Gå ikke glip af denne unikke spiritus. Oplev den eksotiske charme ved Akori Gin Yuzu i dag!
Produktinformation
Akori Gin
Ny
chat Anmeldelser (0)