Santa Teresa 1796 Solera Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Solera blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Santa Teresa 1796 Solera Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den rige, bløde smag af Santa Teresa Solera Rum! Denne fine spiritus, præsenteret i en elegant gaveæske, er et fantastisk valg for romkendere. Denne rom er fremstillet efter den traditionelle Solera-metode og byder på en unik blanding af rige, komplekse smagsnuancer. Dens livlige noter af frugt, honning og vanilje gør den perfekt til at nippe til rent, med is eller i din yndlingscocktail. Forkæl dig selv, eller giv den til en, du holder af. Oplev dybden og karakteren af Santa Teresa Solera Rum - en sand fejring af smag.

50,19 €

50,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den overlegne smag af Santa Teresa Solera Rum, præsenteret i en lækker gaveæske. Denne førsteklasses rom er et must for enhver kender, og den har en rig, fløjlsagtig blødhed, der danser på ganen. Santa Teresa Solera Rum, der afslører en kompleks symfoni af smag, er unikt lagret ved hjælp af den traditionelle Solera-metode, en proces, der giver den en uovertruffen dybde og karakter.

Forvent en fantastisk fusion af rig, sød frugtighed og et strejf af krydderi, der kulminerer i en lang, varmende finish, som efterlader et mindeværdigt indtryk. Den mørke, ravfarvede nuance er lige så indbydende som smagen og lover en uforglemmelig romoplevelse. Uanset om den nydes ren, med is eller blandes i din yndlingscocktail, leverer Santa Teresa Solera Rum en exceptionel smagsprofil, der virkelig er uden sidestykke.

Denne rom er perfekt til særlige lejligheder eller som en betænksom gave og præsenteres i en elegant gaveæske, der tilføjer et ekstra strejf af raffinement. Løft din spiritussamling med Santa Teresa Solera Rum, et sandt vidnesbyrd om mesterlig romfremstilling. Oplev den udsøgte blanding af tradition og innovation, som gør denne rom til en tidløs klassiker. Nyd den med ansvar, og nyd hver eneste slurk.
Produktinformation
Santa Teresa
Ny
chat Anmeldelser (0)