Bayou SINGLE BARREL Rum Special Release Batch No. 2 40% Vol. 0,7l | Solera blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bayou SINGLE BARREL Rum Special Release Batch No. 2 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den rige, bløde smag af Bayou Single Barrel Rum, en særlig udgivelse, der helt sikkert vil pirre dine smagsløg. Denne rom, der er fremstillet i hjertet af Louisiana, er indbegrebet af sydens ånd med en tydelig blanding af sukkerrør og melasse. Den er modnet på en enkelt tønde for at give en unik, fed smag, der både er robust og raffineret. Bayou Single Barrel Rum er perfekt til at nyde alene eller blande i din yndlingscocktail og giver et smagseventyr, der virkelig er uforglemmeligt. Oplev magien ved sydstaternes gæstfrihed i hver eneste slurk!

24,69 €

24,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Bayou Single Barrel Rum Special Release! Denne enestående spiritus er et must-have i enhver kenders samling. Denne rom, der kommer fra hjertet af Louisiana, er en hyldest til det traditionelle håndværk og giver en blød, førsteklasses drikkeoplevelse.

Bayou Single Barrel Rum er fremstillet af håndplukkede sukkerrør og modnet i et enkelt forkullet amerikansk egetræsfad. Denne unikke proces giver rommen en rig, kompleks smag og en smuk ravfarvet nuance. Med en volumen på 40 % er rommen en herlig kraft, som gør den til den perfekte tilføjelse til din cocktail eller bare til at nyde rent.

Det, der adskiller denne rom, er dens særlige frigivelsesstatus. Det er ikke en almindelig rom; det er en batch-specifik spiritus, hvilket betyder, at hver flaske giver en unik smagsoplevelse. Du finder noter af cremet vanilje, ristet karamel og et strejf af krydret eg, som gør hver slurk til en fejring af Bayou-ånden.

Denne rom er et vidnesbyrd om de håndværksmæssige metoder til romfremstilling, hvor hver 0,7 l flaske indkapsler hjertet og sjælen i Bayous frodige landskaber. Uanset om du er rom-aficionado eller nybegynder på udkig efter en spiritus i topklasse, er Bayou Single Barrel Rum Special Release et must-try!

Så hvorfor vente? Fordyb dig i Bayou-traditionen, og opdag den unikke smag af denne udsøgte rom. Bestil din flaske i dag, og lad Bayou Single Barrel Rum Special Release transportere dig til hjertet af Louisiana med hver slurk. Husk, at dette er mere end bare en rom - det er en smag af Bayou-livsstilen!
Produktinformation
Bayou Rum
Ny
chat Anmeldelser (0)