Ron Zacapa Centenario SISTEMA SOLERA La Pasión Heavenly Cask Collection 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Solera blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Zacapa Centenario SISTEMA SOLERA La Pasión Heavenly Cask Collection 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Forkæl dig selv med den udsøgte smag af Ron Zacapa Centenario Sistema Solera La Pasión Heavenly Cask Collection. Denne førsteklasses rom er håndlavet i Guatemalas højland og er et bevis på skabernes passion. Den er lagret i et unikt Solera-system og har en rig, kompleks smag, der er både blød og tilfredsstillende. Hver slurk er en symfoni af sød honning, frugt og krydrede egetræsnoter, som giver din gane en himmelsk oplevelse. Den præsenteres i en luksuriøs gaveæske og er den perfekte gave til romkendere eller til at fejre særlige lejligheder. Dyk ned i en verden af førsteklasses rom med Ron Zacapa Centenario. Oplev passionen, oplev perfektionen.

79,39 €

79,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Ron Zacapa Centenario SISTEMA SOLERA La Pasión Heavenly Cask Collection. Denne udsøgte rom er en perfekt blanding af de fineste rom lagret i et solera-system, der indfanger den lidenskabelige ånd fra Guatemala. Hver dråbe er en fejring af håndværket, kulturen og rigdommen i dens oprindelse.

Den himmelske fadkollektion er et vidnesbyrd om mesterskabet hos de håndværkere, der har brugt år på at perfektionere kunsten at lave rom. Solera-systemet, en traditionel metode til ældning af spiritus, sikrer, at hver flaske tilføres en unik smagsprofil, der er både kompleks og blød.

Denne rom har en rig, mørk farve og en fløjlsagtig tekstur. På tungen afslører den et kompliceret tæppe af smage - fra søde noter af honning og karamel til den subtile varme fra krydderier. Eftersmagen er lang, blød og tilfredsstillende, hvilket gør den til en perfekt sipping rom.

Denne rom er pakket i en fantastisk gaveæske og er en fremragende gave til både kendere og entusiaster. Det er ikke bare en flaske rom; det er en oplevelse, en rejse gennem hjertet af Guatemala, en smag af dets himmelske ånd.

Så uanset om du planlægger en særlig fest eller bare vil nyde den fineste rom, er Ron Zacapa Centenario SISTEMA SOLERA La Pasión Heavenly Cask Collection det perfekte valg. Det er mere end bare en rom; det er en hyldest til den passion og det håndværk, der ligger i at skabe en virkelig spektakulær spiritus.
Produktinformation
Ron Zacapa
Ny
chat Anmeldelser (0)