Ron Zacapa Centenario EL ALMA Sistema Solera 23 Limited Edition 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Solera blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Zacapa Centenario EL ALMA Sistema Solera 23 Limited Edition 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Pak en gave med unik smag ud med Ron Zacapa Centenario EL ALMA Sistema Solera Limited Edition. Denne avancerede rom, som ligger i en stilfuld gaveæske, er en sand fornøjelse for spiritusentusiaster. Den er fremstillet i solera-systemet og har en kompleks smagsprofil med antydninger af honning, karamel og egetræ. Dens udsøgte smag og rige aroma gør den til en ideel sipping rom eller den perfekte base for sofistikerede cocktails. Løft din spiritussamling med denne limited edition Ron Zacapa rom - et vidnesbyrd om raffineret smag og håndværk.

90,59 €

90,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Ron Zacapa Centenario EL ALMA Sistema Solera Limited Edition, en udsøgt rom, der er indbegrebet af Guatemalas sjæl. Denne luksuriøse blanding præsenteres smukt i en gaveæske, hvilket gør den til et perfekt valg til særlige lejligheder eller som en betænksom gave til romkendere.

Ron Zacapa Centenario EL ALMA Sistema Solera Limited Edition er et mesterværk skabt af mesterdestillatørerne i Zacapa. Denne rom er fremstillet efter det traditionelle solera-system og er lagret på en blanding af bourbon-, sherry- og Pedro Ximenez-vinfade, hvilket giver den en utrolig rig og kompleks karakter.

I smagen kan du forvente en harmoni af honning, karamel og ristede mandler, suppleret med subtile antydninger af vanilje og tørret frugt. Eftersmagen er blød og dvælende, hvilket gør hver slurk til en oplevelse at nyde.

Men det, der virkelig adskiller Ron Zacapa Centenario EL ALMA Sistema Solera Limited Edition, er dens luksuriøse emballage. Selve flasken er et kunstværk, præget med indviklede designs, der afspejler Guatemalas rige kulturarv. Og når du tilføjer den stilfulde gaveæske, har du en gave, der helt sikkert vil imponere selv de mest kræsne spiritusentusiaster.

Fejr livets særlige øjeblikke med Ron Zacapa Centenario EL ALMA Sistema Solera Limited Edition. Det er ikke bare en flaske rom - det er en sanselig rejse, der indfanger selve essensen af fin guatemalansk spiritus. Så hvorfor vente? Bestil din i dag, og oplev magien selv!
Produktinformation
Ron Zacapa
Ny
chat Anmeldelser (0)