Ron Zacapa Centenario ETIQUETA NEGRA 23 Sistema Solera 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Solera blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Zacapa Centenario ETIQUETA NEGRA 23 Sistema Solera 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev essensen af luksus med Ron Zacapa Centenario ETIQUETA NEGRA Sistema Solera. Denne udsøgte rom, som er modnet i et unikt Solera-system, har en rig og dyb smag, som er svær at slå. Den ligger i en stilfuld gaveæske og er perfekt til særlige lejligheder eller som en sofistikeret godbid til romentusiaster. Oplev den bløde blanding af honning, karamel og ristede nødder, der danser på din gane. Dette er meget mere end en drink; det er en oplevelse, en smagsrejse. Forkæl dig selv med Ron Zacapas elegance i dag.

239,39 €

239,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Er du på udkig efter en førsteklasses rom med en rig smag, som vil gøre hver eneste slurk til et øjeblik at nyde? Så lad os introducere dig til Ron Zacapa Centenario ETIQUETA NEGRA.

Denne udsøgte rom er ikke bare en drink, det er en smagsrejse. Ron Zacapa Centenario ETIQUETA NEGRA er fremstillet i Guatemalas højland og er kendt for sin unikke "Sistema Solera"-modningsproces. Denne proces, der er inspireret af det traditionelle spanske system for sherryproduktion, indebærer, at rommen lagres i en række fade, der tidligere har indeholdt amerikanske whiskyer, delikate sherryer og fine Pedro Ximénez-vine.

Hvad er resultatet? En rom med en smukt kompleks og blød smagsprofil. Hver slurk afslører lag af honningkaramel, krydret egetræ og tørret frugt, alt sammen afbalanceret af en blød varme, der bliver hængende i ganen. Det er en rom, der er rig, men alligevel raffineret, hvilket gør den perfekt til at nippe til rent eller med is.

Og fik vi nævnt præsentationen? Ron Zacapa Centenario ETIQUETA NEGRA kommer elegant pakket i en gaveæske, hvilket gør den til et glimrende valg til en gave. Uanset om det er til en fødselsdag, et jubilæum eller bare fordi, vil denne rom helt sikkert imponere enhver spirituskender i dit liv.

Så forkæl dig selv eller en, du holder af, med Ron Zacapa Centenario ETIQUETA NEGRA - det er ikke bare en rom, det er en oplevelse. Skål for gode tider og endnu bedre rom!

Bemærk: Nyd den altid under ansvar.
Produktinformation
Ron Zacapa
Ny
chat Anmeldelser (0)