Ron Centenario FUNDACIÓN 20 Sistema Solera Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Solera blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Centenario FUNDACIÓN 20 Sistema Solera Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den rige og bløde smag af Ron Centenario Fundación Sistema Solera Rum. Denne førsteklasses rom, der er lagret i et solera-system, er en sand fryd for sanserne. Dens karakteristiske blanding af sødme og krydderi giver din gane et eksotisk touch. Rommen leveres i en elegant gaveæske, hvilket gør den til en ideel gave til særlige lejligheder. Nyd den ren, med is eller som base i din yndlingscocktail. Dyk ned i en verden af luksusspiritus med Ron Centenario Fundación Sistema Solera Rum. Smag på traditionen, smag på fortræffeligheden.

51,29 €

51,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dine sanser med Ron Centenario FUNDACIÓN Sistema Solera Rum. Denne udsøgte rom er en skat fra Costa Rica, dygtigt lagret ved hjælp af det traditionelle Solera-system. Denne proces, der ofte bruges i vin-, sherry- og brandyproduktion, involverer gradvis blanding af rom af forskellig alder, hvilket resulterer i en smag, der er glat, kompleks og virkelig unik.

Ron Centenario FUNDACIÓN Sistema Solera Rum er en symfoni af smag. Du vil blive mødt af en dyb, rig aroma med antydninger af vanilje, karamel og et subtilt strejf af egetræ. Når du tager en slurk, vil du opleve en blød sødme, der er perfekt afbalanceret med et strejf af krydderi. Denne rom er fyldig, varm og utrolig blød - den er som et kram til dine smagsløg.

Denne rom er pakket i en elegant gaveæske og er den perfekte gave til romkenderen i dit liv eller en vidunderlig forkælelse til dig selv. Nyd den ren, med is eller som hovedingrediens i din yndlingscocktail. Ron Centenario FUNDACIÓN Sistema Solera Rum er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Slip de livlige smage løs, og tag på en smagsrejse med hver slurk.

I en verden fuld af almindelig spiritus skal du vælge det ekstraordinære. Vælg Ron Centenario FUNDACIÓN Sistema Solera Rum.
Produktinformation
Centenario
Ny
chat Anmeldelser (0)