Spitz Korn 38% Vol. 1l | Snaps | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spitz Korn 38% Vol. 1l

1.40 kg
Dyk ned i en verden af førsteklasses spiritus med Spitz Korn, en tysk klassiker! Denne traditionelle klare kornspiritus er fremstillet til perfektion og rammer plet med sin bløde, rene smag og en robust alkoholvolumen på 38%. Spitz Korn er en uundværlig ledsager til dine sociale sammenkomster og tilføjer et strejf af raffinement til dine cocktailblandinger. Den er også perfekt til at nyde alene, hvor den giver en varm, dvælende finish. Oplev den autentiske, fyldige smag af Spitz Korn, og løft dit drink game. Husk, at gode tider starter med en Spitz!

12,79 €

12,79 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den unikke smag af Spitz Korn, en spiritus fra øverste hylde, der lover en uforglemmelig smagsoplevelse. Denne førsteklasses spiritus er omhyggeligt fremstillet ved hjælp af traditionelle og hævdvundne metoder, der sikrer, at hver slurk er et bevis på kvalitet og finesse.

Spitz Korn er en krystalklar spiritus, der har en sofistikeret og velafbalanceret smagsprofil. Den er fyldt med subtile noter af korn og glæder ganen med sin glatte og fløjlsagtige tekstur. Med sit moderate alkoholindhold er det den perfekte drik til dem, der sætter pris på en velafrundet spiritus, men foretrækker et mildere kick.

Denne bemærkelsesværdige spiritus serveres bedst afkølet for virkelig at sætte pris på dens udsøgte smag. Det er den perfekte ledsager til en kølig aften eller en livlig sammenkomst. Den er også en fantastisk base for en række forskellige cocktails og en fantastisk måde at udforske og eksperimentere med smag på.

Spitz Korn er ikke bare en drink, det er et livsstilsvalg. Det er for dem, der værdsætter traditioner, men ikke er bange for et lille moderne twist. Uanset om du er en erfaren spiritusentusiast eller en nysgerrig nybegynder, vil denne spiritus af høj kvalitet helt sikkert imponere.

Så hvorfor vente? Træd ind i Spitz Korns verden, og oplev en spiritus, der er lige så unik og mindeværdig som de øjeblikke, du deler med den. Med sin elegante smag og fantastiske klarhed er Spitz Korn mere end bare en drink; det er en oplevelse, der venter på at blive nydt.
Produktinformation
Spitz
Ny
chat Anmeldelser (0)