Pfanner H Haselnuss 32% Vol. 1l | Snaps | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pfanner H Haselnuss 32% Vol. 1l

1.40 kg
Forkæl dig selv med Pfanner H Haselnuss' rigdom! Denne førsteklasses hasselnøddelikør er en sand fryd for dine sanser. Den er fremstillet med en høj koncentration af hasselnødder og har en glat og cremet konsistens med en tydelig, robust smag, der helt sikkert vil behage. Perfekt til at nippe til alene eller som en unik tilføjelse til dine yndlingscocktails. Oplev dybden og charmen ved Pfanner H Haselnuss - din go-to for en raffineret, nøddeagtig godbid. Husk, at det er mere end bare en drink, det er en oplevelse. Skål for de gode tider med Pfanner H Haselnuss!

24,89 €

24,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den rige, nøddeagtige smag af Pfanner H Haselnuss! Destilleret til perfektion med en volumen på 32% skiller denne premium spiritus sig virkelig ud i sin klasse. Lavet med det fineste udvalg af hasselnødder, lover hver slurk en glat, uforglemmelig oplevelse.

Pfanner H Haselnuss er ikke bare en drink, det er en sanselig rejse. Den varme, søde aroma af hasselnødder møder dig, når du åbner flasken, og sætter scenen for den smagsfest, der er ved at udfolde sig. På tungen er det en symfoni af nøddeagtige lækkerier, smukt afbalanceret med en blid varme, der bliver hængende.

Denne dejlige spiritus er perfekt til at nippe til alene eller tilføje et lækkert twist til dine yndlingscocktails. Uanset om du skal fejre en særlig lejlighed eller bare slappe af efter en lang dag, er Pfanner H Haselnuss din billet til et øjeblik af ren lykke.

Men tag ikke bare vores ord for det. Oplev Pfanner H Haselnuss' luksus og raffinement i dag. Flasken på en liter sikrer, at du har rigeligt at dele, hvilket gør den til et fremragende valg til fester eller som en betænksom gave til spirituskenderen i dit liv.

Husk, at gode tider starter med Pfanner H Haselnuss. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse - og en, du bestemt ikke vil gå glip af! Så hvorfor vente? Start dit Pfanner H Haselnuss-eventyr i dag, og smag selv forskellen.
Produktinformation
Pfanner
Ny
chat Anmeldelser (0)