Pitú Premium do Brasil 38% Vol. 0,7l | Snaps | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pitú Premium do Brasil 38% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den unikke smag af Brasilien med Pitú Premium do Brasil! Denne fyldige, livlige spiritus leverer en berusende blanding af tropiske smage, der transporterer dig direkte til de solbeskinnede kyster i dens hjemland. Pitú Premium er fremstillet med uovertruffen præcision og passion og har en glat, afbalanceret finish, der er perfekt til at nippe til eller blande i din yndlingscocktail. Så hvorfor vente? Dyk ned i den rige, eksotiske verden af brasiliansk spiritus med Pitú Premium do Brasil. Dine smagsløg vil takke dig!

13,89 €

13,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Pitú Premium do Brasil, en must-have tilføjelse til dit drinksskab. Denne fantastisk bløde spiritus er fremstillet i hjertet af Brasilien og giver en autentisk smag af troperne, som du sent vil glemme.

Pitú Premium do Brasil er lavet af den fineste, reneste sukkerrørsjuice og er en Cachaça som ingen anden. Dens dristige, frugtagtige smagsprofil kombineret med et subtilt strejf af krydderi gør den til et dejligt og alsidigt valg til dine cocktailkreationer. Uanset om du blander en klassisk Caipirinha eller eksperimenterer med dine egne blandinger, er denne spiritus den perfekte base.

Med en robust alkoholprocent på 38% har Pitú Premium do Brasil en masse at byde på, men den opretholder en delikat balance, som får dig til at vende tilbage efter mere. Det er ikke kun den karakteristiske smag, der adskiller denne spiritus - dens kvalitet afspejles også i dens emballage. Flasken er et statement i sig selv med et slankt, stilfuldt design, der afspejler det førsteklasses produkt indeni.

Men tag ikke bare vores ord for det! Oplev selv den eksotiske tiltrækningskraft ved Pitú Premium do Brasil. Du vil nyde chancen for at smage et lille stykke af Brasilien fra dit eget hjem. Skål for det!

Pitú Premium do Brasil - det er mere end bare en drink, det er en livsstil. Gå ikke glip af det, smag forskellen i dag!
Produktinformation
Pitú
Ny
chat Anmeldelser (0)