Tarquin's Cornish Pastis 42% Vol. 0,7l | Snaps | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tarquin's Cornish Pastis 42% Vol. 0,7l

1.00 kg

29,29 €

29,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Introducer din gane til den uovertrufne smag af Tarquin's Cornish Pastis. Denne særprægede spiritus er et unikt bud på Frankrigs klassiske spiritus med anissmag, som er genopfundet med et twist fra Cornwall. Tarquin's Cornish Pastis fremstilles i små partier, hvilket sikrer, at hver flaske leverer en dybde i smagen, der er helt unik.

Hver slurk af denne udsøgte spiritus begynder med en sød anissmag, efterfulgt af varme, krydrede undertoner og en lang, blød finish. Det er en smagsdans, der helt sikkert vil glæde dine sanser. Denne pastis er et vidnesbyrd om Tarquins engagement i håndlavet kvalitet og innovation, hvor der bruges hjemmedyrkede planter fra Cornwalls kystlinje og vand fra en naturlig kilde på stedet.

Tarquin's Cornish Pastis er perfekt til en afslappet aften derhjemme eller en sammenkomst med vennerne og serveres bedst over is med et stænk vand, så den får sin smukke, uklare louche-effekt. Alternativt kan den bruges som base for en række forskellige cocktails og tilføje et unikt kornisk flair til dine mixologi-færdigheder.

Uanset om du er aficionado af pastis eller ny i spiritusverdenen, er Tarquin's Cornish Pastis mere end bare en drink - det er en oplevelse. Den smukt designede flaske, der er prydet med et vokssegl, vil med garanti være en smuk tilføjelse til din spiritussamling og et samtaleemne ved enhver social sammenkomst.

Oplev den sande essens af Cornwall med Tarquin's Cornish Pastis - en spiritus, der er lige så unik og uforglemmelig som det land, den kommer fra. Tag på en smagsrejse som ingen anden, og opdag den fængslende charme ved denne korniske nydelse.
Produktinformation
Tarquin's
Ny
chat Anmeldelser (0)