Wilhelm Williamsbirne in Karaffe mit echter Birne 39% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Snaps | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wilhelm Williamsbirne in Karaffe mit echter Birne 39% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Vær klar til at blive forført af Wilhelm Williamsbirene i Karaffe. Denne udsøgte spiritus, præsenteret i en elegant karaffel, indeholder en ægte birne og tager din smagsoplevelse til helt nye højder. Den lette, frugtagtige smag vil helt sikkert være et hit ved enhver fest eller sammenkomst. Nyd den alene, eller brug den til at tilføje et strejf af luksus til dine cocktails. Leveres i en smuk gaveæske, Wilhelm Williamsbirene i Karaffe gør også en perfekt gave til den kræsne spirituselsker. Prøv det selv, og oplev, hvorfor det er en favorit blandt kendere.

46,29 €

46,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev Wilhelm Williams Pear Brandy i en karaffel med en ægte pære, smukt præsenteret i en gaveæske. Denne unikke spiritus er en perfekt nydelse for dem, der sætter pris på god spiritus. Destillationsprocessen for denne ekstraordinære brandy, der stammer fra Tyskland, er både en videnskab og en kunst.

Stjernen i showet, Williams-pæren, håndplukkes omhyggeligt, når den er mest moden. Pæren sættes derefter i flasken, mens den er ung og lille, og flasken bindes til træet, hvor pæren vokser og modner. Efter høsten fyldes pæren og karaflen med den fineste Williams pærebrandy, en klar, sød og aromatisk spiritus, der indfanger hele essensen af frugten.

Hvad er resultatet? Et fantastisk visuelt skue i hver karaffel, med en pære i fuld størrelse, der tilsyneladende hænger indeni. Selve brandyen er en fryd for sanserne med en rig, frugtagtig aroma og en varm, blød finish.

Wilhelm Williams Pear Brandy in a Carafe with a Real Pear er en fremragende gave, uanset om det er til en særlig lejlighed eller bare fordi. Den er også en fantastisk tilføjelse til din hjemmebar, en samtalestarter og et bevis på din kræsne smag.

Nyd denne brandy ren for at nyde dens fulde smag, eller brug den som base for sofistikerede cocktails. Uanset hvad, vil denne udsøgte spiritus helt sikkert imponere. Så hvorfor vente? Oplev magien ved Wilhelm Williams Pear Brandy i en karaffel med en ægte pære i dag!
Produktinformation
Wilhelm
Ny
chat Anmeldelser (0)