🌾Rammstein Sloe Gin Limited Edition 27% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rammstein Sloe Gin Limited Edition 27% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den unikke smag af Rammstein Sloe Gin Limited Edition. Denne førsteklasses gin er tilsat slåenbær, som giver en fristende blanding af søde og syrlige smage. Hver slurk tager dig med på en rejse med en rig, fyldig smag, der bliver hængende i ganen. Uanset om du er gin-entusiast eller ny i spiritussens verden, er denne limited edition en oplevelse værd. Snup en flaske i dag, og oplev den udsøgte smag af Rammstein Sloe Gin. Men skynd dig, lageret er begrænset, og de sælges hurtigt!

34,69 €

34,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Rammstein Sloe Gin Limited Edition, en ekstraordinær fusion af klassisk gin og fyldige slåenbær. Denne eksklusive nydelse er lige så ukonventionel og modig som det ikoniske band, den er opkaldt efter. Den er fremstillet til perfektion og har en alkoholvolumen på 27%, hvilket giver den perfekte balance mellem en robust spiritus og en frugtagtig likør.

Oplev den dejlige blanding af enebær og slåenbær i hver slurk. Denne gin er kendt for sin levende røde nuance, der stammer naturligt fra slåenbærrene, og som bidrager til dens visuelle appel. Smagsprofilen er en lækker dans mellem let sød og let syrlig, med et strejf af mandel, der bliver hængende i ganen.

Den er fremstillet i Tyskland og tappet i en flot designet 0,7-liters flaske, som er den perfekte tilføjelse til din samling eller en fantastisk gave til en Rammstein-fan. Uanset om du foretrækker den ren, med is eller i en cocktail, vil Rammstein Sloe Gin give din drink et unikt twist.

Denne limited edition-udgivelse er ikke bare en drink, men et samlerobjekt. Så skynd dig at få fat i din flaske, før de er væk. Rammstein Sloe Gin Limited Edition er lige så uforglemmelig som bandets musik; det er en symfoni i en flaske, klar til at blive nydt.
Produktinformation
Rammstein
Ny
chat Anmeldelser (0)